hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Första natten i nya huset avklarad!

Igår var en väldigt tuff dag, högst ansträngande, trots att jag personligen inte var med och flyttade. Det räckte att ta del av kaoset som råder här i huset för att det skulle kännas som att jag varit med och flyttat hela dagen jag med. 

Jag var hos i Linas och Sofias lägenhet så gott som hela dagen. På kvällen kom jag till nya huset och vi åt middag tillsammans, familjen. 

Det blir så fint här i huset! Det känns jättebra redan, trots att det är väldigt mycket kvar som ska packas upp och fixas. 

Trisse och Hollie kändes lite, lite vilsna igår kväll men natten har gått jättebra för dem. Det har varit värre, mycket värre, för min del men det är ju dessvärre så mitt liv ser ut. 

Idag kommer min och Linas moster hit på morgonen och hjälper till att packa upp och fixa här i huset. Jag ska såklart säga hej till henne, men sedan är prio ett idag att VILA, så mycket det bara går! 

Det är alldeles nödvändigt efter gårdagens överansträngning och efter att endast ha sovit en knapp timma i natt igen...! 


Så här fint och mysigt hade vi det igår kväll i vårt rum, hundarna och jag! Jag är otroligt förtjust i mitt och hundarnas rum! Jag kommer visa fler bilder inom de närmsta dagarna! ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det ser väldigt varmt, ombonat och skönt ut för dig och mina två bonusar.
Även om du inte var med kroppsligt och flyttade så var du med i hjärnan som fick gå på högvarv.
Och allt sätter sig som vanligt i kroppen, i din redan härjade kropp av smärta.
Så jag hoppas att du kan ligga lugnt nu och ”vila” medans alla packar upp och får i ordning i nya hemmet.
Jag tänkte Så mycket på dig hela dagen igår när du låg helt ensam under dagen.
Men nu är ni på plats och du får ligga i din härliga säng.
Vänta med att ta kort tills du kanske kan återhämta dig.
Stor varm kram till dig min älskade hjärtevän ❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💞💗💙💙💟💟I-M

Svar: Ja, visst ser mitt och hundarnas nya rum mysigt ut! Jag är redan så nöjd och glad över hur fint det blev. Och då är det ju ännu inte helt färdigt än. Ja, så är det, du har helt rätt i det du skriver, som alltid! Du är verkligen klok som en bok. Och du känner mig så otroligt väl och vet precis hur jag och min kropp fungerar.
Tack så mycket, älskade Ing-Marie! Jag tänker på dig precis lika mycket tillbaka. Och tro mig, jag känner att du tänker på mig. Och jag känner din kärlek till mig, jag känner att du älskar mig. ❤️❤️❤️❤️❤️
Jag är verkligen evigt glad och tacksam att du finns i mitt liv, som min fina, älskade vän. Jag älskar dig så mycket och du betyder såå otroligt mycket för mig. Glöm aldrig det. Du finns i mitt hjärta, på en alldeles egen plats. Nu och för alltid. ❤️❤️❤️❤️❤️
Dina bonushundar hälsar så gott till sin Bonusmatte! De skickar kramar och pussar!
Och jag kramar och pussar dem alltid morgon och kväll från dig, deras finaste, älskade Bonusmatte. ❤️❤️❤️❤️❤️
Jag älskar dig ❤️❤️❤️❤️❤️
Stora kramar och kärlek till dig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Va härligt att det gick bra och trits lite vilsna hundar så blev natten bra.
Riktigt härliga tapeter i ditt rum. Jag älskar stora blommor på tapeter.
Hoppas denna dag går lika bra med mosters hjälp 🌺❤️💐

Svar: Ja, det gick över förväntan och snabbare än jag trodde! Men det är ju så när man är många som hjälps åt. Ja, de var lite, lite vilsna igår kväll. Men idag har de inte alls varit vilsna. Så det är skönt!
Visst är tapeten fin! Jag älskar den! Är såå nöjd att jag valde den! Jag kommer visa fler bilder, när det är just också så man ser lite bättre.
Det har gått bra idag också och vår moster var till stor hjälp!
Tack så mycket, finaste Sandra, för att du läser och för att du skriver så fint! Det betyder såå mycket för mig, det hoppas jag att du vet! ❤️❤️❤️
Stor kram ❤️❤️❤️
Hanna Andersson

3 Linnea
skriven :

Det ser såå mysigt ut! Jättefint! De kommer bli jättebra detta, för dig och hela familjen! Härligt! Kram

Svar: Ja, visst är det redan mysigt! Och ännu finare och mysigare kommer det bli, när det är helt uppackat och färdigt här i rummet, vilket det inte alls är ännu! Ja, det känns så!
Kram
Hanna Andersson

4 Anonym
skriven :

Min finaste käraste hjärtevän💗
Tack för alla fina ord, skickar tillbaks allt till dig med all min kärlek💖💝💘💖💝💘💖💝💘I-M

Svar: Älskade Ing-Marie! ❤️❤️❤️❤️❤️ Tack så mycket själv för alla fina ord, för din omtänksamhet och för all stöttning du ger mig, varje dag! TACK! ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

5 sandra ledin
skriven :

Va härligt att det har gått så bra alla dagarna. Va skönt att Hollie och Trisse va mindre vilsna andra natten. Jag tror att de känner sig hemma där eftersom ni är där. Är lite extra glad för Hollie , då jag tänkt en hel del på att hon har fått flyttat runt en del och kanske skulle ha reagerat nu. Så det värmer att höra att hon finner sig där hemma ❤️
Och du ska veta att jag är jätte glad över att ha fått lära känna dig och får följa med i ditt liv. Som jag brukar skriva vännen, för det är så jag känner för dig. Som en vän ❤️🌺💐 kramar 🤗

Svar: Ja, det går nu jättebra här hemma! Vi har fortfarande många flyttlådor och mycket oordning omkring oss men hundarna är nöjda och känner sig nu helt hemma. Det är väldigt skönt, inte minst att Hollie är nöjd och hemmastadd, för det är ju tyvärr som du säger, att hon varit på flera olika hem så det hade kunnat bli jobbigt det här för henne.

Åh tack så mycket! Jag blir såå glad nu när jag läser det fina du skriver, finaste Sandra! Och detsamma, jag är jätteglad att du är min fina vän och att du följer mig och hundarna i livet och vår vardag.
Tack så mycket för att du läser och skriver så fint. Jag är så glad och tacksam för att du finns i mitt liv, finaste Sandra! ❤️❤️❤️
Stora kramar från Trisse, Hollie och mig ❤️❤️❤️
Hanna Andersson