hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är riktigt tomt här hemma nu…

...och allt tommare blir det! 

Den stora flytten går ju nu till helgen, på lördag (den 20/4) kommer pappas starka vänner och flyttar sängar, soffor, matbord osv osv till det nya huset. 

Mycket är redan flyttat till nya huset. Mammas väninnor var här förra veckan några timmar både på onsdag och torsdag eftermiddag/kväll och hjälpte mamma att packa, flytta och sedan packa upp på nya stället. 

Pappa grejade med annat under tiden, som bygge av en garderob i mammas och pappas sovrum, som inte var helt enkel att få ihop och få på plats. Men det gick och det blev jättebra. Jag kommer visa bilder på det och annat imorgon! 

Även om det är rätt tomt här hemma nu, förutom möblerna, är det fortfarande en del som ska packas ihop. Kläderna, till exempel. Och mamma och jag är inte klara med mitt rum ännu heller, men det går framåt, så sakteliga. 

Det är tur att vi inte flyttar för ofta. För detta är oerhört påfrestande och överansträngande för mig. Och då har vi inte ens kommit till det tuffaste än, stora flytten. 

Men men... Det ordnar sig. Jag bara hoppas att jag inte kraschar allt för mycket och svårt efteråt. 

Nu ska jag avsluta dagens blogginlägg med några bilder på vårt "tomma" hus. 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det måste ha varit hemskt för dig med alla ljud under de här dagarna.
Jag hoppas verkligen att du kan flytta utan alltför stor utmattning.
Jag tänker på dig.
Kraamar min älskade hjärtevän 💖❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💞💖🫶💙💙💜💜I-M

Svar: Ja, det var verkligen inte roligt! Jag är redan helt kraschad! Har ingen aning om hur jag ska orka, men det måste gå, på ett eller annat sätt!
Jag tänker på dig, älskade, finaste du! ❤️❤️❤️❤️❤️
Kramar älskade du ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 Hannas krypin
skriven :

Så spännande med nytt hus. Men jag kan tänka mig att det kommer bli en svår ansträngning för dig med.

Svar: Ja, det är väldigt spännande! Ja, det kommer det verkligen bli!
Hanna Andersson

3 Natalia Richardson
skriven :

HOPPAS ALLT GÅR BRA.

Svar: Tack så mycket!
Hanna Andersson