hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Min lille fotomodell! đŸ¶â€ïž

Jag tycker om att ta kort med min telefon och mitt "favoritobjekt" att fotografera Àr sÄklart lille Trisse. Han fÄr ofta agera fotomodell nÀr jag tar bilder. Han Àr sÄ söt och gullig att jag helt enkelt inte kan lÄta bli att ta kort pÄ honom. Jag kan inte sluta stirra pÄ honom och förundras över hur otroligt mycket jag Àlskar honom. SjÀlvklart vill jag föreviga varje ögonblick och ta kort. Jag tar inte kort pÄ varje ögonblick jag spenderar med honom, sÄklart. Men det blir en del kort pÄ honom ÀndÄ. Jag kan inte lÄta bli!

Visst Ă€r han charmig med sina vita, fina ögonbryn som rör sig nĂ€r han tittar pĂ„ olika saker. Han Ă€r sĂ„ söt och fin, min Ă€lskade lille fotomodell! Och tĂ„lmodig! Men jag ser pĂ„ honom att han blir lite trött pĂ„ mig ibland nĂ€r jag hĂ„ller fram en kamera i ansiktet pĂ„ honom mĂ€r han vilar och försöker fĂ„ sin skönhetssömn. Â đŸ¶â€ïžÂ 

Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Han Ă€r sĂ„ himla söt din hund! Hur gammal Ă€r han? Han verkar vara en liten farbror! Är det dĂ€rför han har grĂ„ ögonbryn? Kram

Svar: Visst Àr han! Han Àr 4 1/2 Är gammal. Han fyller 5 Är till sommaren, i augusti. Ja, han Àr en liten farbror, trots att han inte Àr sÄ gammal, och det har han varit enda sedan han var valp. Nej, hans ögonbryn ska vara vita och har alltid varit, sedan han var bebis. Det har ingenting med Äldern att göra, Àven om man skulle kunna tro det! Han Àr av fÀrger Svart/silver. SÄ hans mustasch/skÀgg, ögonbryn och delar av benen Àr vita (silvriga). En vÀldigt fin fÀrg tycker jag. Min favorit av de fyra fÀrger en dvÀrgschnauzer kan vara.
Kram
Hanna Andersson