hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Min lille fotomodell! 🐶❤️

Jag tycker om att ta kort med min telefon och mitt "favoritobjekt" att fotografera är såklart lille Trisse. Han får ofta agera fotomodell när jag tar bilder. Han är så söt och gullig att jag helt enkelt inte kan låta bli att ta kort på honom. Jag kan inte sluta stirra på honom och förundras över hur otroligt mycket jag älskar honom. Självklart vill jag föreviga varje ögonblick och ta kort. Jag tar inte kort på varje ögonblick jag spenderar med honom, såklart. Men det blir en del kort på honom ändå. Jag kan inte låta bli!

Visst är han charmig med sina vita, fina ögonbryn som rör sig när han tittar på olika saker. Han är så söt och fin, min älskade lille fotomodell! Och tålmodig! Men jag ser på honom att han blir lite trött på mig ibland när jag håller fram en kamera i ansiktet på honom mär han vilar och försöker få sin skönhetssömn.  🐶❤️ 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Han är så himla söt din hund! Hur gammal är han? Han verkar vara en liten farbror! Är det därför han har grå ögonbryn? Kram

Svar: Visst är han! Han är 4 1/2 år gammal. Han fyller 5 år till sommaren, i augusti. Ja, han är en liten farbror, trots att han inte är så gammal, och det har han varit enda sedan han var valp. Nej, hans ögonbryn ska vara vita och har alltid varit, sedan han var bebis. Det har ingenting med åldern att göra, även om man skulle kunna tro det! Han är av färger Svart/silver. Så hans mustasch/skägg, ögonbryn och delar av benen är vita (silvriga). En väldigt fin färg tycker jag. Min favorit av de fyra färger en dvärgschnauzer kan vara.
Kram
Hanna Andersson