hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra pioner och rhododendron som redan blommat ut! 💙

Vi kom hem hit till stan igÄr kvÀll. Precis som jag visste var det nÀrmare hundra grader varmt i det instÀngda huset. Men med alla fönster och dörrar öppna vÀdrade det ut hyfsat snabbt och temperaturen gick frÄn ohÄllbart varmt till okej-varmt. Men ÀndÄ vÀldigt varmt!

Det första jag sÄg nÀr vi stannade bilen direkt utanför huset var att vÄr vackra, praktfulla rhododendron blommat över pÄ de tvÄ dagar vi vart pÄ landet. I fredags var de superfina och idag Àr hela busken överblommad. Det Àr den starka solens fel. Min fina, vita pion brukar blomma vid midsommar men den blommar redan nu. Knopparna var pÄ vÀg att öppna upp sig i fredags och nu stÄr den i full blom. De vita blommorna Àr magiskt vackra. Pioner Àr utan tvekan min favoritblomma. Den Àr sÄ vacker, sÄ vacker!

Helt överblommad och vissen. TrĂ„kigt. Men den Ă€r otroligt vacker nĂ€r den blommar för fullt! 💙

Mina underbart vackra pioner. De Ă€r svĂ„rslagna. Visst Ă€r de?! 💙

Idag Àr hundarna och jag ensamma hemma. Lina Àr i skolan till tvÄ ungefÀr. Och mamma och pappa jobbar hela dagen. Men undantag vid lunch dÄ mamma kommer hem och tar ut vovvarna pÄ promenad. Vanligtvis Àr det vÄr kÀra granne som tar ut Trisse pÄ dagen nÀr de andra Àr i skolan och pÄ jobbet men vi kunde inte gÀrna begÀra att hon skulle ta hela flocken med sig ut pÄ promenad. Tre hundar och tre koppel och det dubbla antalet bajspÄsar kan bli lite mycket och svÄrt att hÄlla koll pÄ! Tur mamma Àr van!

Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nilla
skriven :

Det kĂ€nns som allt blommade över vĂ€ldigt fort i vĂ€rmen i Ă„r. Jag hann inte riktigt med 😜 Tre koppel tycker jag gĂ„r bra dĂ€remot Ă€r fyra ett för mycket, fast det beror ju pĂ„ hundarna ocksĂ„ sĂ„klart😊 Kram

Svar: Ja, sÄ Àr det verkligen i Är. Det Àr helt och hÄllet vÀrmen och torkans fel. Ja, det funkar absolut med tre koppel, men inte för alla. Pappa fixar det inte! Men sÄ Àr han ju man ocksÄ och kan inte göra flera saker samtidigt! Hehe.
Kram
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

Guud vilka vackra blommor! Kram!!

Svar: Verkligen vackra <3 Kram
Hanna Andersson