hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Stort grattis kära moster på 45-års dagen! 🎈❤️

Det är många kalas nu för resten av familjen och i sin tur extra mycket ensamhet för mig. Igår fyllde morfar 80 år, som jag ju skrev och berättade, och idag fyller min och Linas kära moster 45 år. Det var kalas hemma hos mormor och morfar igår, alla var där utom jag, Tyra, Tjorven och Trisse inkluderade. Idag är det kalas hemma hos min moster med familj. Mamma och pappa ska dit, men hundarna får stanna hemma med mig och Lina ska faktiskt inte följa med då hon har andra planer bokade sedan länge. 

Så det är två kalas på två dagar, det hör inte direkt till vanligheterna. Något som däremot hör till vardagen är att jag är ensam hemma. Att jag inte kan följa med på det roliga. Igår kände jag mig ännu mer ensam än vanligt eftersom att inte ens Trisse var hemma och gjorde mig sällskap som han ju alltid gör annars på vardagarna. Men men. Jag är van.

Här kommer några bilder från firandet av morfar igår.

En riktig sommartårta med hallon, blåbär och vindruvor. En tårta helt i min smak, ser det ut som i alla fall! ❤️

Mamma Tyra och dotter Tjorven pratar lite i förbifarten nedanför den stora busken, vars namn jag inte minns just nu. Töja? Kanske? Där uppe unden markisen, på balkongen satt de och fikade och åt tårta igår i eftermiddagssolen. Härligt. Önskar verkligen att jag var med! ❤️ 

Jag fortsätter vila på här i min ensamhet. Jag har inte sovit många minuter i natt. Den sömngivande effekt plåstren gav i början är som bortblåst. Jobbigt och väldigt frustrerande. Mina armar skakar och darrar och har domnat bort för flera minuter sedan. De är helt stumma av mjölksyra. Det känns som att telefonen väger två kilo! Men jag är envis och nu ville jag skriva. På dagen, eller på morgonen rättare sagt, för ovanlighetens skull.

Jag skriver annars 9/10 bloggtexter på nätterna då jag inte kan sova och det är hyfsat lugnt och tyst, förutom allt snarkande. Och det låter inte lite, kan jag säga utan att överdriva. Tyvärr... Men nu känner jag mig ensam som den enda som är vaken så nu blev det att jag skrev ändå. Så kan det gå. Inlägget kommer ut lite senare på morgonen, som de alltid gör. 

Jag vill återigen önska min älskade morfar och min älskade moster ett stort, stort grattis på era födelsedagar. Jag älskar er så mycket och önskar verkligen att vi kunde ses oftare än vi gör, oftare än mina sjukdomar tillåter. Grattiskramar och kärlek till er! ❤️🎈🎁🍾

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Åh, är ledsen för att du inte kan vara med och fira. (Jag känner tyvärr precis igen mig). Tur att du iaf i dag fått haft vovvarna hos
dig och fått extra mycket kärlek, gissar jag ; ) Hoppas Hanna att både du, jag och andra med svårare ME ska kunna få andra tider fram över då vi ska klara att umgås med våra nära och kära. Som jag önskar det! 💙
Många kramar fina du <333

Svar: Jag med och jag vet ju att du har samma och det är inte roligt :( Ja, vovvarna är helt fantastiska och jag älskar dem så mycket! Önskar så att du fick träffa dem! Och mig! ;)
Ja, det får vi verkligen hoppas. Och tills det händer får vi hålla ut <3
Många kramar käraste du <333
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

Ojsan! Det var många kalas! Så himla tråkigt att du inte var med på ett av dom. Men du var ju med i tankarna iaf.
Kram!!

Svar: Ja, två på två dagar! Ja, väldigt tråkigt, men jag är van. Det är som det är. Ja, det var jag!
Kram
Hanna Andersson

3 Magnus
skriven :

Ledsamt att vi inte kunde ses på något av firandena, Hanna. Tack för fint inlägg!

Svar: Ja, det tycker jag med. :( Tack för att du läser!
Hanna Andersson