hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💛🇸🇪💙 Så blev min Midsommarafton! 💙🇸🇪💛

Jag är envisare än envisast! Igår var jag uppe ur sängen flera timmar. Det var väldigt, väldigt längesen jag var uppe så mycket. Först var jag med och åt lunch. Sen vilade jag. Sen kom jag upp och fikade efter lunchen. Sen vilade jag flera timmar. Sen var jag med ett tag till och åt lite glass och jordgubbar innan jag stupade i sängen igen med världens helvetes-värk och adrenalinpåslag. Visst var jag med uppe ett tag och det kändes trevligt för stunden. Men jösses så detta kommer straffa sig. Vill inte ens tänka på jag konsekvenserna kan bli, men permanent försämring är definitivt en stor risk.

Men men. Jag var med. Jag ville. Så jag tvingade mig själv till det. Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Jag måste ta vara på den lilla, lilla energi som finns extra mycket nu när jag överansträngde mig så totalt igår.

Jag hoppas att alla mina fina läsare fick en Glad Midsommar igår. Flera av er, ni vet vilka ni är, fanns med mig mycket i mina tankar igår. Extra mycket igår än "vanliga" dagar då högtider ofta är extra tuffa för sjuka personer. ❤️ 

Lina är väldigt duktig på att baka och till fikat igår hade hon bakat en somrig jordgubbstårta med sockerkaksbottnar, lemoncurd, jordgubbar och grädde. Den var otroligt god! En tårta helt i min smak! 🍰❤️
 
Trisse, mitt hjärta, var så fin i en Pride-färgad fluga som Lina köpt till honom. Anledningen till att jag pressade mig själv så hårt igår och tvingade mig själv att vara uppe från sängen då och då (trots den fullständiga brist på energi och förlamande utmattning som jag alltid har) var att jag ville fira Midsommar med min familj. Mamma, pappa, Lina och Trisse! ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Christin
skriven :

Åh vad glad jag blir att höra att du kunde vara med en del!!
Även om jag vet att det kostar alldeles för mycket. Tänk vilken viljestyrka du har min älskade vän!
Jag hade besök av mamma och pappa låg i sängen och var tyvärr rätt dålig med febern ledvärk och illamående.
Födelsedagar är inte undantagna tyvärr.
Men det blev ändå en fin stund med en hel del skratt!
Mängder med kramar och körlek från din Enhörning 💗💗💗💗💗💗💗🌸🍓🦀🐝🌊🌈 så söt Trisse äär i sin fluga

Svar: Viljestyrkan är det INGET fel på! Och så massa envishet och adrenalin och bedjande ögon och ord från familjen som såklart ville att jag skulle vara med och åtminstone äta lunch. En av anledningarna till att jag kunde tvinga mig att vara med var att febern/feberfrossan faktiskt var lite lättare igår än vanligtvis.
Nej, högtidsdagar och födelsedagar är ju tyvärr inget undantag.
Så härligt för dig att du fick sällskap av dina föräldrar och att ni skrattade och åt gott.

Visst var Trisse söt i sin fluga! 😍 Mammas pojk ❤️
Massa, massa kärlek och kramar till dig, min älskade Enhörning ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🦄🦄
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

Glad Midsommar! Härligt att du kunde vara med en stund, men förstår att det var tufft och att det straffar dig nu. Stackare.
Kram tjejen!!!

Svar: Tack detsamma! Ja, det var härligt. Ja, det var tufft och det straffar dig tyvärr redan och kraschen kommer bli värre. Det blir den alltid efter någon dag. :(
Kram
Hanna Andersson

3 annicaslivvidhavet.blogg.se
skriven :

Åh vad roligt att höra att du kunde vara med så mycket!!
Sen förstår jag ju mycket väl hur mycket kraft som gick åt och efteråt.
Men så roligt att ha ett härligt minne att tänka tillbaka på. 💐

Svar: Midsommar är en av tre dagar på året då jag pressar mig själv långt över alla gränser för att kunna vara med litegrann. Julafton och nyår är de andra två dagarna. Ja, det är trevligt att ha nya minnen att se tillbaka på! Och jag vet hur glada familjen var över att jag var med. Det är också på grund av dem och deras vilja att ha mig med på högtidsdagar som de som gör att jag pressar mig själv så enormt och gör mitt yttersta för att vara med lite då och då med mycket vila emellan.
Hanna Andersson