hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Träff med min vårdcentralsläkare idag!

Om drygt två timmar åker mamma och jag iväg och träffar min läkare vårdcentralen. Vanligtvis brukar jag bara komma utanför dörren när jag ska iväg på viktiga vårdbesök, som idag, därför brukar det gå många veckor/månader mellan gångerna jag kommer utanför hemmet. Men eftersom morfars hund blev akut sjuk förra lördagen, och pappa och jag åkte ner till Blå Stjärnan för att ta farväl av vår älskade Lille, var det endast knappt en vecka sedan jag var utomhus sist. Det är väldigt sällan det är så ofta. Skönt med frisk luft, men det tar otroligt mycket på krafterna att komma ut. Bara detta att ta på sig "riktiga" kläder, ytterkläder och skor.

Mamma och jag träffade min läkare senast i början av november. Sedan dess har vi haft telefonkontakt några gånger. Men det blir bra att träffas och prata idag. Vi har som alltid väldigt mycket att gå igenom. Viktiga saker. Idag har vi verkligen viktiga saker att prata igenom. Livsavgörande till och med. Mer än så vill jag inte uttala mig om här och nu. Men jag kommer berätta mer om vad det betyder och innebär i ett nytt inlägg. Hur det gick på läkarbesöket idag för mig och mamma berättar jag om senare idag i ett nytt inlägg. 

Trisse är så gott som aldrig ensam hemma. Enda gången han är ensam är när jag är hemifrån. Och det händer väldigt sällan, något Trisse tycker är väldigt bra. Men Trisse, mamma är bara borta en dryg timma. Sen ska vi vila och mysa i sängen igen. Resten av dagen och  kvällen. 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: