hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är det vitt på backen igen! ❄️

Igår kväll började det snöa. Sen snöade det lite i natt också så nu är det vitt på backen igen. Så fint! Det är något speciellt med snö, det är så vackert. Stämningsfullt. Men nu har vi inte längre julen att se fram emot och bli påminda om av snön. Nu får vi se fram emot något annat istället. Våren kanske...?!

Vackert! ❄️

Trisse tycker det är roligt med snö! Han blir lika glad varje gång det finns något fluffigt, kallt och vitt att köra ner nosen i och dra runt mustaschen. Det är härligt, tycker han. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nilla
skriven :

Det är härligt med snö, bara den inte är blöt och fastnar i pälsen hälsar Bella 😊

Svar: Trisse nickar och instämmer helt, hälsar han Bella! <3
Hanna Andersson

2 Lina
skriven :

Snö😍😍❄️❄️❄️

Svar: Visst är det härligt med snö! :D
Hanna Andersson

3 Lina
skriven :

Snö😍😍❄️❄️❄️

Svar: Snö är fint! <3
Hanna Andersson