hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra, vårliga tulpaner 💜💛

Härrom dagen köpte Lina hem en bukett lila och en bukett gula tulpaner. Sen blandade de färgerna och satte hälften i en vas och hälften i en sån där bordsdekoration-skål-vas (har ingen som helst aning om vad den heter).

Vasen med tulpaner! 💜💛

Dekorations-vas-grejen med tulpaner står på köksbordet. Fint! 💜💛

Jag tycker lila och gult är väldigt fint tillsammans och jag tycker tulpaner är en vacker blomma. Den är lite vårlig. Det känns mer och mer som att vi är på väg mot våren nu. Det känns både bra och dåligt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: