hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Isen har lagt sig i viken! ❄️

I söndags var pappa, mamma och Trisse ute på landet vid vår sommarstuga som ligger vid havet. Pappa och Trisse gick en promenad och pappa stannade och fotograferade havet i viken vid "våra" bryggor, där vår båt ligger på somrarna. Inne i viken hade isen lagt sig men en bit ut på havet, där det är mer rörelser (vågor och strömmar) och kanske också djupare, försvann isen. Det blev som ett tydligt sträck. Isen kunde inte lägga sig där havet öppnade upp sig utanför viken. Pappa tog några fräcka bilder där man ser tydligt vart isen ligger och vart den slutar och går över i öppet hav.

Visst är det häftigt att se så tydligt vart isen ligger, vart sen bryter upp och det öppna havet tar vid?! Väldigt vackra bilder. ❄️❤️

Havet, bergen, klipporna och hela havsmiljön/kustmiljön är så otroligt vacker. Havet är vackert året om. Det byter skepnad, färg och temperatur under årets gång. Men det förlorar aldrig sin skönhet och sin mystik. Havet är magiskt på så vis, det har jag alltid tyckt. Tack så mycket för de vackra bilderna, pappa. ❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är svårt med kylan. Särskilt när man ska på läkarbesök. Det enda man kommer ut på nu.
Men vilken underbar beskrivning av vår fina natur du beskrev. Och bilderna visar hur fantastisk den är. Massor av kramar och kärlek till mitt älskade hjärta. Hoppas du kan få det lite lugnt min Hanna.

Svar: Ja, kylan är inte rolig. Ja, så är det för mig med. Det är bara de mest nödvändiga vårdbesöken jag kommer iväg på. Tack. Visst är bilderna vackra <3 Saknar verkligen att vara ute i naturen!
Tack så mycket, kära du <3
Hanna Andersson