hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Fler bilder från New York! 🗽

Ikväll klockan 18 lokal tid i New York (då är klockan 00 hos oss här i Sverige) går mamma och pappa med fler på planet hem till Landvetter igen. Men en mellanlandning såklart. Lina ska hämta dem på Landvetter imorgon vid klockan tio på morgonen. Det betyder att de har sin sista dag i New York idag innan de börjar sin långa resa hem igen. Jag tänker dela med mig av några fler New York bilder som de skickat. Det gäller att passa på innan de är hemma igen.

Supervackra blommor i träden (kan det vara körsbärsblommor) lyser upp en vacker vårdag i april i New York. 

Häromdagen åt pappa (kanske någon mer i sällskapet) Fish n chips som är en av mina favoritmaträtter. Så de var självklart tvungna att ta en bild och skicka till mig och få min mage att kurra! Tack för det...! 😎❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Therese Åström
skriven :

Vad härligt det ser ut. Hoppas de har haft en trevlig semester.

Svar: Visst gör det! Ja, det hoppas verkligen jag med. De kommer hem imorgon morgon!
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

Åh vilka fina bilder! Älskar New York och har oxå sett vänner och Gossip Girl. Bra serier! Kram!!!

Svar: Visst är de fina! Jag med. Visst är det bra serier, framförallt Vänner, den slår allt! Kram
Hanna Andersson