hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Inga bonushundar idag heller...

Det känns såklart tråkigt, det är tomt här i sängen och det var det i måndags också. Tänk vilka vanemänniskor vi är. Tyra och Tjorven kommer hit på måndagar och onsdagar. Självklart. Till och med Trisse som varken kan klockan eller har en almanacka vet att det dessa två dagar han för besök av sin mamma Tyra och storasyster Tjorven.

Saknade älsklingar! Hoppas er husse är frisk tills på måndag för då vill vi verkligen ha hit er, våra små älsklingar Tyra och Tjorven! 🐶❤️

Natten till idag var inte så rolig, för att utrycka det milt. Tar jag i lite mer kan jag säga att natten var riktigt, jäkla jobbig. Varför och hur det slutade (det blev morgon) ska jag skriva om, men det får bli ett eget inlägg. Troligtvis morgondagens inlägg. Håll utkik efter det, om ni vill läsa.

Trots att vi inte har några bonushundar här myser Trisse och jag här i sängen. Tar minut för minut. Timma för timma. Försöker överleva och andas mig igenom dessa vidriga symtom som plågar mer än jag trodde var möjligt...

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Netti Starby
skriven :

Förstår att du saknar dina bonushundar! <3 Kramis

Svar: Ja, det gör jag verkligen! <3 Kram
Hanna Andersson