hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Del ett av två av flytten är gjord!

Japp, del ett är gjord och del två ska göras imorgon. Del ett bestod i att mamma och pappa och alla grejer, kläder och mina två rullstolar (el och vanlig transport) åkte hem. Hushållsgrejer och massa annat. Mamma och pappa tog med så mycket som fick plats och packar upp ikväll då jag inte är hemma så jag slipper allt det ljudet. Lina packade mina kläder som fick åka med hem idag.

Så det som är kvar och som ska flyttas hem imorgon är mina mediciner (de behöver ju vara där jag är) och lite annat smått och gott plus mig och Lina och hundarna. Bonushundarna kommer hit till oss ikväll och så sover vi här hela högen för att åka hem imorgon när mamma och pappa är på jobbet och det är helt tyst och lugnt och det mesta av uppbackningen är gjord. Det gäller att planera!

Det känns tråkigt att flytta hem till stan igen. Samtidigt som hösten är här och då är det det vi gör, flyttar hem. Lämnar sommarstugan för detta år. Det känns sorgligt på något vis. Ännu en sommar har passerat av mitt liv. Visst har det hänt några små trevliga saker och jag har njutit av livet några gånger. Men ännu en sommar har gått förbi och jag mår sämre än någonsin. Det är inte upplyftande precis. Men det är så det är. Livet har sin gilla gång. Det har sjukdomarna också... 

Lille Herr Bebis är också en del i andra delen av flytten. Inte skulle väl han kunna tillhöra del ett och jag del två av flytten?! Nej, hur skulle det se ut?! Trisse och jag flyttar tillsammans. Annars flyttar vi inte alls! ;) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Bella
skriven :

Men du? Då håller vi tummarna för att nästa sommar blir bättre! Kramis<3

Svar: Ja, det gör vi! Vi håller dem stenhårt tillsammans och hoppas och tror på det bästa <3 Kram
Hanna Andersson