hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vår vackra rhododendron!

Vår rhododendron håller på att slå ut fullt i blom och den är slående vacker! Imponerande stor för att stå på en liten tomt i ett bostadsområde. Färgen är också väldigt fin, lilarosa, och varje gång jag ser den från köksfönstret (eller utifrån såklart) slås jag av hur vacker den är. Det är nog ingen nyhet vid det här laget att jag älskar blommor och tycker de gör världen till en mycket mer vacker plats att vistas i. 
 
Här står den i all sin prakt, storslagen och vacker! 
 
De är så vavita dessa blommor! En vacker rhododendron är en riktig favorit bland de blommorna jag tycker bäst om! 
 
Närbild på en av blommorna som har små fina regndroppar på sig efter regnet i natt. Såå vacker! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Bella
skriven :

Åh vad vackra!

Svar: Visst är de! <3
Hanna Andersson

2 Days by Johanna
skriven :

Jätte fin :) jag skulle kunna tänka mig ha en miniversion av den :)

Svar: Visst är den vacker! Förstår att en mindre version skulle passa andra. Men vår rhododendron är ändå inte alls stor jämförelsevis med hur stora andra kan vara! :
Hanna Andersson

3 Heléna
skriven :

Så vackert med rhododendron <3 Jag har inte mått så bra i veckan så det är därför jag har varit osynlig - har fått en elak luftrörskatarr som inte vill släppa taget så andningen är besvärlig :( Kikar in nu för att läsa ifatt <3 Många stora kramar världens finaste Hanna <333

Svar: Helt otroligt vacker! <3 Nej, så tråkigt :( Usch då. Hoppas verkligen du blir bättre snart! Du har varit saknad, ska du veta <3
Många kramar och krya på dig nu, världens finaste du <333
Hanna Andersson