hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Extra hundmys två gånger i veckan! 🐶❤️

Två dagar i veckan, måndagar och onsdagar, har vi våra bonusvovvar här hos oss. Det innebär extra mycket hundmys och extra mycket värme och kärlek. Det är det bästa jag vet att dela säng med tre små varma och gosiga pälsbollar som alla vill ligga så nära som möjligt. Så otroligt mysigt. Och lyxigt. Det är inte alla som har en egen hund och två bonushundar att mysa obegränsat med. Jag är så glad och tacksam att jag har det. 
 
Tyra, Tjorven (den silvriga lilla i mitten) och Trisse längst bort som tittar upp och undrar om jag verkligen måste fotografera igen?! Hehe. Jo, Trisse, det måste jag. För ni är mina små hjärtan och jag kan inte sluta förundras över hur mycket man kan älska små varelser på 6-8 kg så mycket och jag vill ha hur många fina bilder som helst på er. Därför måste jag det, förstår du. 🐶❤️🐶❤️🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Grethe Hagen
skriven :

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWW SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖTEEE 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Svar: Visst är de helt fantastiska! 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

Åh vad mysigt! Själv är jag hundrädd, men kan ändå relatera då jag älskar katter.

Svar: Mycket mysigt! Det är helt tvärt om för mig då jag är rädd för katter! ;)
Hanna Andersson

3 Heléna
skriven :

De är verkligen underbara <333 Många stora kramar till dig världens finaste Hanna <333

Svar: Ja, det är de utan tvekan <333Många stora kramar tillbaka till dig, världens bästa Helena <333
Hanna Andersson