hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Usel nattsömn och glädje för det lilla!

Första natten här i stugan blev ingen höjdare, jag har inte sovit nästan någonting på hela natten. Nu kan det bara bli bättre, eller lika illa, men åtminstone inte sämre! Natten blir verkligen evighetslång utan sömn och att ligga vaken och stirra upp i taket med hemska smärtor som plågar värre än värst är inte kul. Det är hemskt. Men nu är morgonen äntligen här. Jag ska försöka skrämma bort illamåendet med lite frukost och ta en mugg te. Sedan blir det kanske lite bläddrande i en tidning innan jag går och lägger mig igen. Läsa orkar jag inte, men jag kan ju titta på bilderna i alla fall. Fördriva tiden lite.

Min lille pojk har legat precis bredvid eller på mig hela natten. Vilket stöd han är, min lille pälsmössa! ❤️

De andra ska greja, fixa och dona här i stugan idag. Vi har haft hantverkare här några veckor som bytt panelen på huset och flyttat ut fönstersmygarna och tilläggsisolerat osv och trots att mamma och pappa varit här i omgångar och städat redan är det lite smutsigt ändå. Som väl är behöver de inte köra med dammsugaren mer, det har de passat på att göra innan jag kom hit. Jag önskar så att vi kunde gå ut på en promenad, åka på utflykt, vad som helst. Jag vill göra något annat än att ligga här och mögla bort. Men alternativen är väldigt få, jag är så begränsad. Varken kropp eller hjärna tål något alls. Men jag försöker glädjas åt det lilla. Som hur gott mitt vanilj-te smakar. Och hur skönt det var att "vakna upp" här i stugan. Och hur mysigt det är att det är påsk.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Netti Starby
skriven :

Vad jobbigt och hoppas att du sover bättre inatt. Jag önskar dig en glad påsk! <3 Kramis

Svar: Tack, det hoppas jag med! Glad Påsk <3 kram
Hanna Andersson