hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 23 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse ÄLSKAR sina tjejer! 😍

Trisse Ă€r sĂ„ otroligt glad nu nĂ€r han har sina tjejer hĂ€r. Han Ă€lskar verkligen sina tjejer över allt annat. Tyra och Tjorven Ă€lskar honom lika mycket tillbaka, om Ă€n pĂ„ ett lite mer sofistikerat och diskret sĂ€tt. Trisse Ă€r en kille, en icke kastrerad sĂ„dan och bara det sĂ€ger allt. Och han Ă€r inte det minsta diskret. Han visar sin kĂ€rlek och fascination för tjejerna öppet, ohĂ€mmat och ogenerat. Ibland nĂ€r han Ă€r lite för intresserad av att lukta sina tjejer i rumpan (att det Ă€r hans mamma och syster Ă€r inget han tĂ€nker pĂ„, tjej som tjej verkar han resonera) brukar vi vara tvungna att sĂ€ga till honom att sluta. Nog för att han Ă€r helt ogenerad, men det finns andra (mĂ€nniskor till exempel) som kan bli besvĂ€rade av hans förkĂ€rlek för bakdelar. Och Tyra tycker det Ă€r ganska pĂ„frestande att ha Trisse gĂ„ende med nosen i Ă€ndan som ett tĂ„g efter sitt lok. Tjorven dĂ€remot brukar njuta av uppmĂ€rksamheten hon fĂ„r. Men det hjĂ€lps inte. Trisse fĂ„r faktiskt ta och uppföra sig. Trots att han Ă€r en icke kastrerad hanhund och en tjej-tjusare av stora mĂ„tt. En sak Ă€r i alla fall sĂ€kert. Trisse ÄLSKAR sina tjejer!

Trisse Àr inte bara intresserad av tjejernas bakdelar! Nej, han Àr en riktig charmör och mysig kille ocksÄ. SÄ hÀr kan han sitta och bokstavligen stirra ut mamma Tyra i hopp om att fÄ lite nÀrhet. Ibland fÄr han komma upp och mysa, men oftast inte. I hundvÀrlden Àr det tikarna som bestÀmmer och Trisse Àr en mycket respekterande ung man. Förutom nÀr det kommer till bakdelarna dÄ...! 

En nÄgot suddig bild frÄn förra sommaren. Hela gÀnget gÄr i samlad trupp! Det Àr nÀr Trisse fÄr vara nÀra sina tjejer, som hÀr pÄ promenaden, som han Àr som lyckligast! Det skadar inte heller att tjejerna sÀtter sig och kissar dÄ och dÄ han fÄr lyfta lite pÄ det och lyfta pÄ benet och kissa lite sjÀlv. Jag Àlskar Trisse enormt mycket, men det gÄr inte att sÀga annat Àn att han faktiskt Àr lite Àcklig...! Men Àr man (han)hund sÄ Àr man! 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Netti Starby
skriven :

Åh vad gulliga! <3 Kramis

Svar: <333 kram
Hanna Andersson

2 Bella
skriven :

SÄg din kommentar pÄ min blogg och haha nej, atarax klassar jag inte som tungt. Snarare i likhet med en lÀkerolpastill ;) Jag Àter inte benzo men utav dom tre mediciner jag har (antidepp + Ängest) sÄ Àr ett mycket riktigt narkotikaklassat. SÄ det Àr pÄ-riktigt tunga lÀkemedel. Men jag förstÄr hur du tÀnker, vissa glassar ju runt och rent ut sagt skryter om sin svÄra behandling nÀr dom i sjÀlva verket har ordinerat atarax vid behov.

Svar: Nej Atarax Ă€r ju dessutom inte en Ă„ngest-dĂ€mpande som mĂ„nga tror utan ett antihistamin, en allergimedicin. DĂ„ förstĂ„r jag. Anledningen till att jag blev nyfiken vad du klassar som "tung" medicin Ă€r just det. FörstĂ„r inte varför sĂ„ mĂ„nga skryter med och tycker det Ă€r hĂ€ftigt med starka mediciner. TvĂ€rt om, det Ă€r inte det minsta hĂ€ftigt och kan man vara utan ska man vara utan mediciner överhuvudtaget, starka i synnerhet, alla dagar i veckan! I vĂ€rk-kretsar skriver ofta personer att de Ă€ter morfin för att sedan erkĂ€nna att det Ă€r panodil de Ă€ter. VARFÖR Ă€r det sĂ„ coolt med starka mediciner?! Kan inte förstĂ„ det! Borde vara tvĂ€rt om ju!
Tack för att du förstÄr och du Àr klok som Àr "pÄ samma sida" som jag angÄende detta med mediciner hit och dit! <3
Hanna Andersson