hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Bilderna blir min länk till verkligheten, minnena, drömmarna och världen utanför!

Denna underbara bild tog mamma förra helgen när vi bodde i sommarstugan över påsk. Trisse låg på dörrmattan och myste med skosnöret från mammas sko. Kanske doftade det gott? Eller så kände han sig bara ensam och fick stöd och sällskap av skosnöret? Gulligt var det, oavsett. Han är verkligen otroligt söt, vår lille Trisse!

Bilder som dessa kan jag ligga och titta på hur länge som helst, jag tröttnar aldrig. Detsamma gäller bilder på Tyra och Tjorven, blommor och hästarna såklart! Jag lever via mina minnen. Och bilderna blir en länk från verkligheten till minnena och drömmarna. Visst tar jag några av bilderna själv. Men de flesta bilder från världen utanför tar ändå de andra. Det är tur att jag har min familj som tar bilder under sina promenader och utflykter och skickar till mig. Det gör att jag får ta del av världen utanför, verkligheten, även om det är genom att titta på bilder i telefonen. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Bella
skriven :

Så fint och viktigt av din familj att skicka bilder!

Svar: Väldigt fint och viktigt!
Hanna Andersson

2 Netti Starby
skriven :

Vilken fin bild dom skickade till dig! <3 Kramis

Svar: Visst är bilden fin! <3 kram
Hanna Andersson