hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Tiden går så fort och jag sover bort mitt liv...

Idag är sista dagen i juli. Jag kan inte förstå hur fort juli har sprungit iväg! Hela sommaren egentligen. Jag tycker tiden har rusat förbi och trots att alla timmar i sängen leder till tristess har jag på något underligt sätt inte hunnit med. Jag har faktiskt svårt att ta in att det redan är sista juli! Sommaren är snart slut! Hur fort gick inte det? Kanske är det så att jag upplever att dagarna springer iväg för att jag sover så mycket? Vips så var den dagen slut, och vad har jag gjort? Ingenting! Men egentligen tycker jag det är skönt. Kortare lidande på något sätt... Innan nästa dag börjar och det blir samma visa om igen. Men visst har jag ångest för att det känns som att jag sover bort mitt liv. Och det gör jag ju i stort sett också. Inte frivilligt dock. Lång från frivilligt.

Men en positiv sak är att vi bokade en liten resa igår. Inget avancerat eller stort. Bara en liten utflykt och två nätter på hotell. Det ser jag fram emot! Nu ska jag sova och vakna upp ikväll och konstatera att denna dag sprungit förbi lika fort som alla andra!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: