hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Igår för ett år sedan blev Hollie en del av vår familj! 🐶❤️

Ja, precis så är det! Det var den 29 april förra året som Hollies förra ägare (en kvinna och hennes ca tioåriga dotter) kom ut till oss på landet (vi bodde där över Valborg och första maj) och vi fick träffa Hollie för första gången. 

Hon kom till oss för att stanna. Det var kärlek vid första ögonkastet och nu har hon varit hos oss i ett helt år! Det är inte klokt så fort tiden går! Det är verkligen inte klokt. 

Jag kände verkligen från första stund att Hollie var rätt för oss och att vi var rätt för Hollie. Trisse och hon kom jättebra överens direkt och de lekte och hade väldigt roligt.
 
Och hon sov så gott tillsammans med Trisse och mig i vår säng redan från första natten och det gick toppenbra för oss tre att vara hemma själva. Hon vilade lugnt och stilla tillsammans med Trisse och mig under de timmar som vi var, och är, ensamma hemma. 

Hollie är en högt älskad familjemedlem och hon betyder precis ALLT för oss alla i familjen. Precis som Trisse. Jag är så lycklig och evigt tacksam att Lina hittade annonsen med Hollie och att kvinnan som ägde Hollie innan oss tyckte att vi var en passande familj att ta över Hollie. 

Jag ser fram emot alla år Hollie ska fortsätta att vara en del av vår familj. Hon är såklart här för att stanna. Hon, precis som Trisse och vi andra, är en del av vår familj så länge hon lever. 


 
 
 
Våra älskade hundar, familjens två fyrbenta älsklingar! Trisse och lillasyster Hollie! 🐶❤️