hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Finaste lilla Hollie har ännu inte kommit hem från Djursjukhuset! 😔🐶❤️

Detta eftersom att inte blev opererad förrän efter lunch (som är 12-13) någon gång. Och efter att några timmar gick åt att långsamt vakna upp efter narkosen blev det bäst för Hollie att stanna över natten på djursjukhuset. 

Annars hade hon kommit hem så sent på kvällen och utan ordentlig intravenös smärtlindring, som behövs de närmsta timmarna efter operationen. 

Det kändes jobbigt, känslomässigt, att inte ha Hollie hos mig och Trisse i sängen i natt men vi kommer alltid välja alternativet som är bäst för djuret, inte vad som är bäst för oss själva. 

Och för lilla Hollie var det bäst att stanna kvar på Blå stjärnan i natt. Men vi hoppas och tror att hon kan bli hämtad nu på morgonen, senast förmiddagen. 
 
Det är kommer såklart vara jobbigt för Hollie de första dagarna efter operationen. Det är aldrig roligt att ha varit sövd eller opererad. Men vi är många som finns här, redo att ta hand om och överösa Hollie med kärlek och mys. 

Trisse tyckte det var lite konstigt att lillasyster Hollie helt plötsligt försvann igår morse. Det syntes på honom att han undrade vart Hollie tog vägen. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: