hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag får vi hålla tummarna för älskade lille Trisse! 🐶❤️

Ja, precis! Och anledningen till det är att han är på Blå Stjärnan idag, han lämnades vid halv åtta imorse, för en mindre och lättare operation. 

Han har en kindtand som skaver så han har fått ett sår på insidan av kinden, vid mungipan ungefär. Detta såret gör såklart ont (det vet man ju själv hur ont sådana sår i munnen kan göra) och det vill inte läka eftersom att tanden jämt är där och skaver. 

Så idag ska den kindtanden opereras bort. Och när Trisse ändå är sövd ska veterinären passa på att göra rent tänderna. Mamma borstar tänderna på Trisse och Hollie var och varannan dag men det kan behöva rengöras lite ändå. 

Riskerna vid narkos (sövning) ökar ju äldre man är och eftersom att Trisse fyllde tio år i augusti känner jag en mycket större oro nu idag jämfört med tidigare gånger han blivit sövd. 

Innan pappa och Trisse åkte imorse kramade jag Trisse, pussade honom på nosen och sa "nu lämnar du mig inte. Du måste komma hem igen". 

Det finns inget annat. Han bara MÅSTE komma hem igen. Ni som vill får gärna hålla tummarna för Trisse idag! Tack så mycket! ❤️❤️❤️
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Självklart håller vi alla tummar och tår för Trisse här hemma idag.
Förstår din oro, men det kommer gå bra och Trisse är snart hemma hos dig igen.
Då får du klappa om honom och ge en puss på nosen från mig.
Jag tänker på er som vanligt idag, extra mycket om det går.
Varm kram min fina vän och mitt älskade hjärta.❤️🐶😚❤️🐶👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰🫶💙💙💙💜💜I-M

Svar: Tack så mycket för det, älskade Ing-Marie! ❤️❤️❤️ Självklart fick Trisse (och Hollie) en puss från Bonusmatte! Det får de varje dag! 🐶🐶❤️❤️
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Klart det kommer att gå bra. Men klart att jag håller tummarna för att det gör det 🤞🏼 och att Trisse snart är hemma igen ❤️❤️❤️

Svar: Tack så mycket för det, finaste Sandra ❤️❤️❤️
Hanna Andersson