hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag upptäckte något jobbigt när jag var ute i tisdags…! 😔🤕

I tisdags, alltså för exakt en vecka sedan idag, när mamma och jag åkte till vårdcentralen upptäckte jag en jobbig sak, ännu ett problem jag har med min hjärna och/eller kropp. 
 
Det jag upptäckte var att jag ser superdåligt på långt håll. Detta på grund av att mina ögon alldeles för sällan får öva sig på att titta på långt håll eftersom att jag är inomhus, instängd i ett rum dygnet runt. 
 
Folk som sitter i fängelse kan drabbas av detta. Vi lever i olika sorters fängelse, brottslingarna och jag (och många, många andra mycket svårt ME-sjuka människor med mig). Men ändå. Det är ett fängelse vi lever i båda två. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det sa min läkare som jag hade för länge sedan när jag klagade på yrsel. Det är för att vi inte får det långa seendet. Inte så konstigt när vi bara ser fyra väggar hela dagarna.Ha en dag min vän. Älskar dig hjärtat ❤️❣️❤️❣️❤️🐶❤️💙💙💙I-M

Svar: Nej, det är ju inte konstigt alls egentligen. Men jobbigt. Älskar dig! Ha en dag! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Jobbigt att synen försämrats. Är det något man kan göra något åt? Styrke kramar 🤗

Svar: Ja, det är väldigt jobbigt. Ja, man ska börja träna synen att titta på saker långt bort. Det kan hjälpa!
Kramar fina du <3
Hanna Andersson

3 Hannas krypin
skriven :

Fy vad tråkigt att du upptäckt ett besvärligt symtom till. Blir så ledsen när jag läserhur svårt du har det.