hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ett nödvändigt besök på Vårdcentralen för att ta EKG…!

I tisdags var mamma och jag iväg på ett besök på Vårdcentralen. Det var helt och hållet nödvändigt för mig/oss att vi åkte dit då det krävs att jag gör ett EKG innan operationen, som börjar närma sig. 

Innan operationen är det också nödvändigt att jag lämnar ett gäng nya blodprover också men de ska mamma ta på mig här hemma om någon vecka. 
 
Det gick hyfsat fort och smidigt att ta EKG:t och så fort det var klart åkte mamma och jag hem igen och effter att jag tvingat i mig lite mat gick jag och la mig och vilade igen. Back to business ungefär...! 

Bild på en EKG-kurva, bilden är lånad från Google! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag förstod att det närmade sig op igen. Men hade hoppats att du skulle slippa när de hittade det nya felet. Skönt att allt gick så smidigt för dig. Nu är det vila och vila som gäller. Tänk om det kunde hjälpa någon gång. Ha en dag min finaste Hanna.❤️🥰🐶❤️😘😘💙💙💙I-M

Svar: Ja, tyvärr slipper jag inte ännu en operation! :( Vi får verkligen hoppas att operationen hjälper och åtminstone löser det stora problemet med det skyhöga kalkvärdet!
Ha en dag, finaste, älskade du! <333 <333
Hanna Andersson

2 SE
skriven :

Jobbigt med alla prover, men nödvändigt. Du är tuff som klara av allt detta så bra....kramar <3!

Svar: Ja, precis! Tufft men helt nödvändigt! :( Tack så mycket, fina du! <3 Kramar <3
Hanna Andersson