hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse och Sofia var ute på en cykeltur! 🐶❤️

I måndags eftermiddag/tidig kväll var Lina, Sofia och Trisse ute på promenad. Sofia hade cykeln med sig och efter att de varit hemma hos oss och hämtat en filt som de la i cykelkorgen testade de något nytt! 
 
Detta nya de testade var att låta vår älskade lille Trisse åka med i cykelkorgen! Och det gick såklart hur bra som helst! 


 
 
Visst är de helt otroligt fina och söta! Och Trisse sitter så fint där i cykelkorgen på den lila filten!

Sofia är fantastisk. Och Trisse är fantastisk. Tillsammans bildar de alltså ett fantastiskt, och väldigt gulligt, Cykelpar! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Såå söt🐶 Och så spännande åktur han fick. Ser väldigt nöjd ut😄❤️🐶❤️Kram till er båda❤️🐶🤗❤️💙💙I-M

Svar: Visst är han helt bedårande söt, vår älskade lille Trisse pojk! Han var garanterat nöjd där han satt.
Kramar och kärlek till dig, finaste du, från både herr Trisse och mig <333 <333
Hanna Andersson

2 Sofia
skriven :

Vilket stiligt ekipage 😁 Trisse är perfekt storlek att ha med överallt och även denna gången i cykelkorg! Det kommer bli fler gånger 👍

Svar: Ja, mycket stiligt! Ja, det är han verkligen! Varken för stor eller för liten, utan precis lagom. Helt perfekt! Ja, det tycker jag! Kanske kan ni åka förbi hemma hos oss så jag kan se er genom fönstren!
Kram <3
Hanna Andersson