hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💗 Igår, den 12 maj, var internationella Sjuksköterske dagen! 💗

Den 12 maj, 12/5, var inte enbart Internationella ME- och Fibromyalgi dagen (och dagen för både Be Blue For ME och Million Missing) utan det var också Internationella Sjuksköterske dagen! 

Vi har ju en Sjuksköterska i vår familj, en otroligt duktig, kunnig och kompetent sådan. Mamma är verkligen en fantastisk Sjuksköterska och vi i familjen är så stolta över henne.
 
Det har dessutom funnits, och gör såklart fortfarande, stora fördelar med att ha en Sjuksköterska som mamma/fru/mormor för mig som sjuk och även för övriga familjen vid situationer, sår och skador som kan uppkomma och som då kan komma att kräva hjälp.
 
Då har vi mamma, vår älskade, fantastiskt duktiga Sjuksköterska som klarar av att hjälpa vem som helst i vilken situation som helst. Hon är verkligen otroligt duktig och hon har hjälpt otaliga massor med människor att må bättre och bli friska osv osv. 
 
 
Stort Grattis på Internationella Sjuksköterske dagen, mamma! Vi älskar dig så mycket, älskade mamm, fru och mormor! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Ja din mamma är verkligen ett stort stöd vid sjukbesök, provtagning mm. Som resten av familjen. Så skönt att du har den förmånen i ditt liv som annars är så otroligt tufft. Varm kram min kära fina Hanna🤗❤️🐶🐾❤️💙💙I-M

Svar: Ja, det är hon verkligen! Både hon och resten av familjen är guld värda och jag skulle inte klara mig utan dem, det är ett som är säkert! <333 Varma kramar och kärlek <333 <333
Hanna Andersson