hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💜💙 Idag, den 12/5, Ă€r det internationella ME- och Fibromyalgi dagen! 💙💜

Ja, precis sÄ Àr det! Detta Àr en viktig dag för alla oss med ME och Fibromyalgi och eftersom att jag har oturen att ha bÄda dessa sjukdomar, och dessutom dagligen skriver/bloggar om livet med dessa sjukdomar, kÀnner jag att jag borde skriva ett lÄngt, genomtÀnkt och superbra inlÀgg om denna dag idag. 

Men det kommer jag inte göra. Och det Àr just pÄ grund av mina sjukdomar, frÀmst att jag Àr mycket svÄrt sjuk i ME, som gör det helt omöjligt för mig att orka skriva ett lÄngt och bra blogginlÀgg idag.
 
Jag mÄr helt otroligt dÄligt. EXTREMT dÄligt till och med och jag kÀnner mig mer död Àn levande. Jag Àr helt, totalt kraschad efter det som hÀnde i mÄndags och jag mÄr helt enkelt fruktansvÀrt dÄligt. 

Jag har ingen ork eller energi alls och dÀrför kommer dagens inlÀgg inte att bli sÄ mycket lÀngre. Viljan att skriva lÀngre och bÀttre finns men orken finns dessvÀrre inte alls. 

Ni som vill fÄr vÀldigt gÀrna bÀra blÄ och/eller lila klÀder idag. BlÄtt Àr ME's fÀrg och lila Àr Fibromyalgins fÀrg. 

12/5, idag, Ă€r alltsĂ„ internationella ME- och Fibromyalgi dagen och det Ă€r vĂ€ldigt viktigt att det uppmĂ€rksammas! 💙💜 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du har redan skrivit sĂ„ mycket om sjukdomarna. SĂ„ försök att koppla av. SĂ„ gott det gĂ„r. Det Ă€r mĂ„nga som skriver om den hĂ€r dagen pĂ„ fb och ig. Jag har skrivit pĂ„ bĂ„da sidorna. Hoppas verkligen att du Ă„terhĂ€mtar dig frĂ„n vĂ€rsta kraschen. TĂ€nker pĂ„ dig min kĂ€ra vĂ€nâ€ïžâ€ïžđŸ¶đŸŸâ€ïžđŸ‘©â€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘©đŸ«¶đŸ’™đŸ’™đŸ’œđŸ’œI-M

Svar: Ja, jo det har jag ju förvisso gjort. TACK sÄ hemskt mycket, Ing-Marie, för att du skriver sÄnt hÀr till mig. Att du försöker fÄ mig att förstÄ att jag duger och att det jag skriver ocksÄ duger bra som det Àr. Stort, stort tack för det, Àlskade du!
Jag ska kika efter vad du skrev sĂ„ fort jag orkar. Är verkligen sĂ„Ă„ kraschad men ville bara svara pĂ„ din kommentar. <3
Jag tÀnker pÄ dig, Àlskade du! <333 <333
Hanna Andersson

2 ullie
skriven :

ja den Ă€r för oss va jobbigt med mĂ„nga kroniska svĂ„ra sjukdomar Ta hand om dej ♄

Svar: Det Àr vÀldigt tufft att ha ett helt gÀng med svÄra, kroniska sjukdomar. :( Tack, detsamma! <3
Hanna Andersson