hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det dags för oss att skratta tillsammans igen!


 
 
Det gäller att vara smart...! 😂
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Älskade vän❤️
Att du fick ut lite så vi fick skratta.
Tänker så mycket på dig idag. Hoppas att allt går så smidigt som möjligt. Jag är med dig varje sekund hela dagen och hållet din hand.
Lycka till, du finns i mitt hjärta❤️❤️🐶🐾❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🫶💙💙💙I-M

Svar: Älskade Ing-Marie! <333 Japp, det var ett inlägg som jag förberett sedan ganska lång tid tillbaka.
Tack så mycket, älskade du! Jag vet att du var med mig då och jag vet att du kommer vara med mig lika mycket när det är dags nästa gång! Tack så mycket, älskade Ing-Marie, för att du finns! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Hihihihi de där satt fint idag.
Den sista va klart roligast och sant ;)

Svar: Ja, visst gjorde det! :D Det tycker jag också! ;)
Hanna Andersson