hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag flyttar vi ut till vår älskade sommarstuga! ❤️

Idag är det äntligen dags! Dagen har kommit då vi ska flytta ut till landet, till sommarstugan, för att bo där hela sommaren. Det är en stor, nästan högtidlig, dag då vi flyttar ut till landet för att spendera hela sommaren där. 
 
Pappa jobbar halvdag idag så när han slutar jobbet sedan vid lunchtid kommer han hem, packar ihop det sista och bär ut det till bilen.
 
Sedan tas Trisse och jag ut till bilen och sen åker vi ut mot vår lilla men finfina sommarstuga som har en insglasad altan och två övriga, helt "vanliga", icke inglasade, altaner. På tomten finns även en friggebod där Lina och Sofia bor. 

Sedan i söndag har mamma, pappa, Lina och Sofia kört ut grejer till landet i olika omgångar. Mamma och pappa har även storhandlat mat redan.
 
Anledningen till att det är förberett så mycket är för att det ska bli så lugnt som det bara går för mig idag när pappa och jag kommer ut till landet. 

Det kommer såklart ändå att bli ordentligt ansträngande för mig att flytta ut. Bara en sådan sak som den cirka 20 minuter långa bilresan. Den är väldig, väldigt tuff för mig och min kropp. 

Det är verkligen en stor ansträngning och dessutom väldigt plågsamt att åka ut till landet men belöningen för mödan är att när vi äntligen kommit fram till stugan så ska vi inte bara stanna där i tre nätter som vid en långhelg.
 
Nej, vi kommer att stanna där den resterande delen av sommaren och det känns väldigt, väldigt bra! 
 
Trisse, vår älskade lille pojk, älskar att komma ut till landet och precis som jag är han definitivt väldigt glad över det faktum att vi faktiskt bor ute på landet från och med i eftermiddag och att vi inte kommer behöva åka hem igen efter två/tre nätter i stugan. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 SE
skriven :

Åh, så härligt det låter! Hoppas ni alla får en underbar, mysig och vilsam sommar i er älskade sommarstuga....kram <3

Svar: Ja, det är väldigt härligt! Tack så mycket! <3 Detsamma, jag hoppas att du också får en fin, vilsam, mysig och härlig sommar!
Stor kram <3
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Det är ett riktigt paradis ni har där i stugan med omnejd. Synd att det ska ta så hårt på din lilla energi. Hoppas att du kan njuta när du väl kommer dit. Bra med all framförhållning ni har inför flytten. Hoppas att det går så smidigt som möjligt för dig. Jag har skrivit ett PM till dig om du orkar läsa någon gång. Lycka till med allt idag.Kram finaste Hanna.❤️🐶❤️🏡🍃🦋🍃🐞🍃☀️🇸🇪💙💙I-M

Svar: Ja, det är ett paradis, det är det verkligen! Jag önskar såå att du (och C) kunde komma ut till oss och hälsa på! Någon gång längre fram ska vi ses, du och jag! Det tycker jag bestämt! <333 <333Tack så mycket, älskade du! Tack så mycket, jag ska läsa så snart jag har ork! <333 <333
Stora kramar och kärlek till dig, älskade, finaste Ing-Marie <333 <333
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Jaa, tänk Om vi kunde ses någon gång❤️ Det skulle vara helt underbart att komma till er fina stuga🏡Vi måste tro på att det händer en dag.❤️❤️❤️I-M

4 Thérese
skriven :

Vad härligt att du får komma ut på landet.