hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Är Trisse bortskämd eller inte? 🐶❤️

Ja, det kan man fråga sig! 

Enligt dessa frågor är han bortskämd, för enligt dessa frågor får han full pott, alltså alla poäng. 

Men en hund kan vara bortskämd på väldigt många olika vis, varav väldigt många på ett ohälsosamt (till och med väldigt ohälsosamt) sätt och vis. 

Trisse är bortskämd på ett bra sätt. Han är bortskämd med otroligt mycket tid, kärlek, gos, klappar, värme, mänsklig kontakt, bra och hälsosam mat, roliga aktiviteter och promenader utomhus och "gömma godis" och lydnadsmoment inomhus osv osv. 
 
Han lever ett väldigt, väldigt fint och bra hundliv och bättre än så kan inte en hund ha det!  

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Trisse är bortskämd med kärlek❤️Det kan han aldrig få för mycket av. Och han är väluppfostrad, också viktigt för en hund. Så Jaa på det viset är han bortskämd lilla killen❤️❤️🐶❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩❤️😘💙💙I-M

Svar: Japp, precis så är det! <333 <333
Hanna Andersson