hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Lina har börjat julpynta och jag blir så väldigt bortskämd!

Lina har börjat julpynta lite här och var. Adventsljusstakarna togs fram och sattes upp i fönstren för en vecka sedan, förra söndagen, alltså. 

Och Lina har julpyntat lite utöver det. Men mer julpynt kommer det bli. Mycket mer, till och med! Julgranen är ju inte ens uppe ännu!

Lina och Sofia är så duktiga på att skämma bort mig och skämmer bort mig gör de verkligen! 
 
I onsdags kväll, några timmar efter att mamma och jag hade kommit hem från sjukhuset, bjöd Lina och Sofia hela familjen på våfflor, grädde och olika sorters sylt. Det var otroligt gott och precis det jag önskade mig! 

Jag fick också en väldigt fin bukett med mörkrosa rosor, också de från Lina och Sofia. Rosorna är verkligen vackra! Tack så mycket för dem, Lina och Sofia! 

Slutligen, som om inte det andra var fullt tillräckligt, fick jag två stycken adventskalendrar av Lina och Sofia. Den ena kalendern är med choklad, min favoritchoklad, Marabou Mjölkchoklad. 
 
Och den andra adventskalendern består av kaffe. En liten podd kaffe (till sådan kaffemaskin vi har här hemma) varje dag. Perfekt! En kopp kaffe och en chokladbit varje kväll! Bättre kan det inte bli! 

TACK så mycket, älskade Lina och Sofi! Ni är så fantastiskt snälla och gulliga mot mig. Ni skämmer verkligen bort mig, kära ni! Tack så mycket för det! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du är värd allt du får och uppvaktas med. Vet hur fint Lina pyntar. Perfekt med Marabou choklad👍Det var min favorit också, men dricker bara tea. Ha en riktigt fin andra advent min vän.❤️⭐️🕯🕯⭐️🎄🐶❤️💙💙💙I-M

Svar: Tack så mycket, älskade du! <333 Såklart att vi har samma favoritchoklad också! <333
Tack så mycket, älskade, finaste du! Jag älskar dig, Ing-Marie! <333 <333
Hanna Andersson

2 Hannas krypin
skriven :

Vad fint gjort av Lina och Sofia! Rosorna är fantastiskt vackra. Våfflor är alltid gott.

Svar: Rosorna är så vackra och det var så gott med våfflor där på kvällen! Lina och Sofia, precis som resten av min familj är väldigt snälla mot mig! Tack så mycket för att du läser och kommenterar, Hanna, det betyder mycket för mig!
Hanna Andersson

3 Sofia
skriven :

❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

4 Anonym
skriven :

För att inte tala om Våfflor.😋Huur gott är inte det.!!!❤️❤️❤️