hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Kommentarerna kommer ut nu så fort det bara går…

...men...de kommer att publiceras utan svar. 

På grund av att jag mår så otrolig, otroligt dåligt och har så extremt dåligt med ork och energi måste jag prioritera var jag lägger den lilla energi jag har. 

Jag är tyvärr väldigt efter publicerandet av kommentarer, vilket gör mig ledsen och jag ber om ursäkt till er som kommenterar och skriver så fint (det värmer verkligen mitt hjärta, det betyder mycket för mig! 💙) att det dröjer så länge innan era fina kommentarer publiceras och svaras på.
 
Jag är verkligen ledsen för det, tro mig. Men jag kommer försöka att publicera så många kommentarer det bara går idag och under helgen. 
 
Men de kommer då alltså att publiceras utan ett svar. Det går helt enkelt inte att svara på så många kommentarer som jag ligger efter med, orken och energin måste prioriteras och räcker då inte till. 
 
Jag hoppas verkligen att detta ändå känns okej för er, mina kära läsare! Jag läser såklart alla kommentarer, med glädje och värme i hjärtat, och jag är evigt glad och tacksam till alla er som läser, gillar, kommenterar, delar och stöttar mig och min blogg på andra sätt och vis.
 
Stort, stort TACK! 💙💙💙 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 SE
skriven :

Lilla fina Hannahgumman (kram)! Det är klart att du ska lägga den lilla energi du har på din familj, vi kommenterar inte för att få synas i bloggen....vi skriver för att vi vill , om möjligt, ge dig en stunds glädje. Dessutom vill vi ge tillbaka lite av det du ger oss. Det är starkt av dig, att du orkar dela med dig av ditt liv trots att du har det så svårt. Mina tankar är hos dig, med förhoppning att du snart får mår lie bättre. Kram <3

2 Anonym
skriven :

Så roligt ändå att höra att du orkar läsa kommentarerna. Sen att du inte orkar svara förstår vi nog alla. Tänk mer på dig själv så du kanske kan få tillbaks lite energi. Du vet att jag tänker på dig. Kram mitt hjärta❤️❤️🥰🤗👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰💙💙💙I-M

3 srakaboard.blogg.se
skriven :

💙

4 Anonym
skriven :

💙