hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag är så otroligt TRÖTT på att vara TRÖTT…! 😔🤕

Det som står här stämmer väldigt väl överens med min verklighet, vad jag känner och upplever och hur det faktiskt är. Och sanningen är verkligen den att jag är enormt trött på att vara just det; trött! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så väldigt bra beskrivning av vår situation.Du finner så många ord på hur våra liv ser ut. Jag vet hur dålig du är nu, riktig riktigt dålig. Ändå skriver du till oss varje dag. Det betyder så mycket för mig och säkert många fler. Hoppas att du kan få må lite bättre snart. Ha en dag min vän och ME-d kämpe. Vi tar ett litet steg i taget varje dag, tillsammans. Varm kram🤗❤️❤️🐶🐾❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩🫶❤️🐘❤️💙💙I-M

2 Heléna
skriven :

Kan bara instämma - så trött på att vara trött....
Hoppas du får en riktigt fin tisdag min älskade vän! Här skiner solen, men jag hittar inte energin att ta mig ut på en promenad. Den lilla energi jag har idag har gått till att reda ut tvättstugan i några timmar med vila mellan maskinerna.
Massor av stora varma kramar min älskade finaste bästa Hanna 💖💖💖