hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är det dags för oss att skratta tillsammans igen!

 Idag är det måndag. Igen! Det är verkligen inte klokt så fort dagarna går. Inte minst lördag och söndag! De går otroligr fort, de bara swishar förbi!
 
Det är tråkigt att helgen är över så fort. Men det finns åtminstone en fördel med att det är måndag igen. Och det är ju såklart att vi ska skratta tillsammans igen! 


 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du fick mig att le till och med idag. Hade inte trott det, men du kan. Tack för det älskade fina Hanna🙏❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘❣️❣️❣️i-M

Svar: Det gör mig så glad att läsa, älskade du! Tack så mycket själv, finaste du <333 <333
Hanna Andersson

2 Sandra
skriven :

Hahaha vad seg jag var med skämtet om "gåsen". Jag satt lite för länge och funderade tills poletten trillade ner och jag förstod skämtet.
Tack Hanna för ett gott skratt! <3:D

Svar: Hahaha Så är det för mig också ibland, att det tar ett tag innan polletten trillar ner och man förstår det roliga! Tack själv, fina du, för att du läser och kommentarer samt skrattar tillsammans med mig/oss! <3
Hanna Andersson