hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Earth Hour 2021...

...var igår kväll mellan 20.30 och 21.30! Var det några av er, mina kära läsare, som var med? Jag hoppas verkligen det, att så många som möjligt av er var med! 

Vår familj var med på två olika håll! Vi hade helt släkt här hemma, förutom ett gäng levande ljus som mamma tänt. Och Lina och hennes flickvän/sambo var också med, fast hemma hos sig! 

Earth Hour är så otrolig, otroligt viktigt och vi har varit med så gott som varje år sedan det startade, när nu det var. Kan det vart år 2008? Det är enbart en gissning, för jag vet inte. 
 
Jag är ganska säker på att vi vart med på VARJE år, men eftersom att jag bara är "ganska säker" och inte "helt säker" skrev jag just "ganska säker" men jag vill dra mig till minnes att det faktiskt är så att vi vart med just VARJE år! 

Däremot minns jag ett år som vi tillfälligt glömde av Earth Hour och satt där med lämporna tända när vi kom på att timman ju redan börjat och dessutom pågått hälften av tiden. Så vi släckte allting väldigt fort och var med även det året, trots vår sena start. Men vi vägde upp och tände aldrig lamporna igen innan vi gick och la oss. 

Faktum är att vi gör så väldigt ofta. Vi brukar försöka ha det  släckt när det inte verkligen behöver vara tänt, just för att vi tänker på miljön. 

Detta är en bild jag tog mot soffan där mamma, pappa och Trisse satt/låg och vilade. Så mörkt var det! 

Därför hade vi några tända ljus lite här och var! Det var så mysigt. Jag trivs i mörkret och det är alltid bra för min superljuskänsliga stackars hjärna så för både min och miljöns del får det hemskt gärna vara Earth Hour varje kväll! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så klart att ni var med💕Tanken var att jag skulle släcka ner, men sov som vanligt och tog fel på tid. En timme för sent. Så hopplöst just nu att göra något rätt. Men jag hoppas att många var lika duktiga som ni är. Finaste familjen💞💞. Ha en dag kära Hanna❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🕯🕯I-M

Svar: Ja, det var vi allt! Vi försöker göra det vi kan för miljön. Man kan ha sin egen Earth Hour när som helst, Ing-Marie! Det gör ingenting alls om man är en timma för sent eller för tidigt hit eller dit. Jag hoppas också att det var jättemånga världen över som deltog för miljöns skull!
Finaste Ing-Marie! <333 <333
Ha en dag, älskade, kära du! <333 <333
Hanna Andersson

2 Maria Jonsson
skriven :

Vi släckte inte. Hade precis glömt bort det!

Svar: Så kan det gå! Man kan ju ha sin egen Earth Hour när som helst för miljöns skull! :)
Hanna Andersson

3 Nilla
skriven :

Vi höll på att missa tiden men kom på det i sista stund :-p

Svar: Vilken tur att ni kom på det då! Jag tycker att det är så roligt att du läser och kommenterar, Nilla! <3
Kram <3
Hanna Andersson