hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Så var då den stora dagen kommen! Idag går flyttlasset!

Ja, precis så är det och det känns spännande och som att det är på tiden, för nu har vi både tänkt på och längtat och väntat på detta en tid. Och nu, idag, är det äntligen dags! 

Det ska flyttas möbler, kläder osv osv från två ställen. Dels från Sofias lägenhet, den som Lina också har bott i de senaste månaderna. Och den andra platsen är såklart från Linas rum hemma i huset i stan. 

Det blir såklart en hel del grejer som ska flyttas, varav några tunga möbler är inkluderade. Men! Det är ju som väl är inte så att Lina och Sofia flyttar från ett stort hus och att de nu ska få plats med allt i en två och en halv rums lägenhet. Så det kunde varit värre, det är allt jag säger! 

Igår tapetserade pappa halva vardagsrummet (det ska bara vara halva rummet som ska vara tapetserad!) och Lina och Sofia byggde ihop och satte in hyllor i det "halva" rummet som i själva verkdt är en stor garderob. Perfekt för Trisse och mig att bo i om vi kommer på besök och stannar över natten någon gång! 

Så idag ska det då alltså flyttas! Mamma och pappa ska såklart vara med och det ska även Sofias föräldrar, moster och morfar, som troligtvis kommer att sitta på en stol och agera byggmästare. En roll han får ta över från Trisse och mig. 

Men det får han så gärna göra eftersom att Trisse och jag inte kan följa med, knappt ens resa sig och röra sig om i denna fullkomligt vidriga hettan och med alla övriga  hemska, katastrofalt svåra och plågsamma symtom kan jag tyvärr inte medverka alls. Tyvärr! 

Men en sak kan vi göra här hemifrån Trisse och jag och det ska vi absolut göra så bra vi bara kan! Vi ska hålla tummar, tassar och tår och hoppas, hoppas att allt flyter på som det ska och att allt går som det är tänkt och planerat att det ska gå!  

Från Trisse och mig! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är så frustrerande att aldrig kunna vara med och hjälpa till. Tur att de har så många andra som kan vara med och flytta. Lite jobbigt i den här värmen.Men tror inte att det spelar någon roll för dem. De får ju ett helt eget boende tillsammans.🌈🏳️‍🌈. Fungerar fläkten för dig? Ljudet är jobbigt, men jag måste ha min på hela dagarna. Den låter inte alltför högt som tur är. Hoppas det blir lite svalare snart. Kramar min vän❤️❤️🐶❤️❤️🤗❤️❤️☀️⛱😎💙💙I-M