hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu börjar ett nytt liv…

...som lägenhetsinnehavare samt som sambo! 

Nu är det, som de allra flesta av er nog förstår, då inte för mig/min del som ett nytt liv börjar.

Men för min älskade syster och hennes flickvän/sambo börjar det definitivt ett nytt liv. Hon ska nämligen dels bli sambo ”på riktigt” (juridiskt/på papper) för första gången. OCH! Hon ska även bli lägenhetsinnehavare för första gången i sitt liv. Det måste kännas nervöst, såklart. Men jag vet hur otroligt glada de är båda två över detta! 

De fick nyckeln till deras första gemensamma lägenhet igår, dagen efter mammas födelsedag. Igår på dagen och på eftermiddag var de där och grejade lite. Och idag ska det grejas desto mer. 

Imorgon går flyttlasset. Sofias föräldrar samt moster ska vara med och flytta imorgon. Och mamma och pappa såklart. Men varken Trisse eller jag ska med. Vi var inte med där igår. Och vi ska inte vara med varken idag eller imorgon. Tyvärr. 

Men men. Det är som det är. Och det är lika bra att vi inte ska vara med där idag eller imorgon för vi kan inte bidra med något, tyvärr. 

Trisse och jag önskar er verkligen otroligt mycket Lycka till! Både med Samboskapet och med er första ”riktiga” lägenhet som är er tillsammans. Stort GRATTIS och STORT LYCKA TILL, Lina och Sofia! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så spännande, Stort Lycka till med lägenheten och erat fortsatta liv.🌈❤️🧡💛💚💙💝💖I-M