hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vi har ett riktigt snö (o)väder här hos oss! ❄️⛄️

Ja, det har vi verkligen! Det bara snöar och snöar. I förrgår natt kom det ungefär 15 cm och i natt och nu på morgonen ytterligare några cm. Så vi har en hel del snö här! 

Det är helt vitt ute och det är otroligt vackert, både Lina och jag älskar snö och tycker att ett snölandskap är bland det vackraste som finns.
 
Men snö kan också ställa till det, såklart. Till exempel för Trisse vars benhår drar till sig massa snö som fastnar i stora bollar kring benen på honom. Det är inte helt enkelt. 

Och Lina, min stackars älskling, ramlade tyvärr strax efter klockan sex imorse när hon och Trisse var ute på morgonpromenad och det var så mycket snö så Lina missade och ramlade på en trottoarkant. Hon slog i armen men förhoppningsvis blir det bara ett blåmärke och inget mer. 

Jag tog några bilder på all snö igår som jag nu tänker dela med mig av! ❄️⛄️💙
 

 
Titta så mycket snö det var här igår! Och det har inte direkt blivit mindre nu eftersom att det har fortsatt snöa! ❄️⛄️💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag såg på tv att det skulle bli mycket snö söderut. Men också att det skulle bli regn och blask. Skönt att ni slapp det. Så fint med all snö. Hoppas det går bra för Lina. Tur att hon inte bröt något. Njut av dina bilder som jag gör. Tänker så mycket på dig min hjärtevän❤️Ha en dag❤️👩‍❤️‍💋‍👩❤️🐶❤️❄️❄️❄️☃️I-M

Svar: Ja, mycket snö har det blivit men den försvinner tyvärr snart när det börjar regna här med. Jag njuter av alla fina bilder de andra tar och skickar till mig, så gläder mig att du också kan njuta av dom <3 Tänker på dig med, min fina vän <33333
Hanna Andersson