hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra, vintriga bilder på Trisse...

...som mamma tog igår när hon och Trisse var ute och gick. 

Mamma var ledig igår. Eller ja, ledig och ledig. Hon var tyvärr enbart halvt ledig med tanke på att hon jobbade via telefonen och svarade på både jobbsamtal och jobb-sms under dagen, trots att hon hade sin lediga dag.
 
Men det är (tyvärr) så det är att vara chef inom vården för en massa (ca 70) människor. 
 
Men som väl är kom mamma och Trisse i alla fall ut på en långpromenad i kylan, vi har haft många minusgrader här hemma hos oss de senaste veckorna och det har vi dessvärre fortfarande! 

Mamma tog några superfina kort på Trisse under promenaden och dem skickade hon till mig så att jag skulle kunna visa dem för er. Något jag nu precis är på väg att göra! 
 

 
Visst är han otroligt fin, vår älskade lille Trisse pojk! Och visst är det vackert och vintrigt med all snö! Trisse älskar att vara ute och gå och springa omkring lös. Och han springer gärna i förväg, så som han har gjort här på kortet ovan.
 
Men han är väldigt duktig på att stanna och titta bakåt och kolla så han inte springer för långt fram samt kontrollera att de andra är på väg. Han är väldigt lydig och duktig. Han är helt enkelt världens finaste lille Trisse! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tack för fina vinterbilder och på Trisse. Så fin vintern är när det är mycket snö och sol ute. Även om vi ligger i våra mörka rum. Har bråkat på min VC. nu. Och min läkare ringde upp mig och hade en helt annan ton och bemötande när hon ringde. Jag pratade med verksamhetschefen veckan innan. Nu var min läkare som en omvänd hand och sa att jag hade missuppfattat allt när jag sa att jag inte blev trodd av henne och att hon inte litade på mig. Tänk att man ska behöva gå så långt och bli ” besvärlig” för att de ska lyssna. Nu ska mina mediciner kollas upp, vilket inte gjort sedan jag fick dem. Det är bara smärtstillande som de tjatar om. Kanske de hittar något som gör att jag sover så mycket. Hoppas att du fått lindring i dina käkar. Varm kram mitt hjärta.🤗❤️👩‍❤️‍💋‍👩❤️❄️☀️🐶😘I-M

Svar: Så kul att du tycker om bilderna. Det är otroligt vackert ute nu med all snö. Usch så jobbigt det låter med ett sånt samtal med din läkare på VC. Skickar styrkekramar till dig. Varma kramar till dig, älskade I-M <33333
Hanna Andersson