hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu får livet ta och skärpa sig! För jag orkar snart INTE mer!

Jag vet att jag har lagt ut detta inlägg en gång tidigare. Men på grund av att jag är riktigt, riktigt dålig just nu och inte orkar (och inte har orkat skriva igår eller i natt heller tyvärr) skriva ett nytt inlägg. Jag är ledsen för det, men jag hoppas verkligen att det är okej med er, mina kära läsare. Tack så hemskt mycket för att ni finns och för att ni så troget fortsätter att läsa. TACK! Ni betyder så otroligt mycket för mig. Så otroligt mycket. 
 
Ja, jag tycker verkligen det! Det är mycket välbehövligt för min del att livet skärper sig om jag ska orka fortsätta kämpa och försöka överleva. 
 
Det är verkligen inte lätt när det är svårt och jag har det så svårt. För svårt och jag orkar snart inte mer.
 
Jag känner hur min kropp blir svagare och svagare. Det tar mer och mer energi att genomföra de för andra så enkla vardagliga saker jag bara måste genomföra för min överlevnads skull. Äta, ta mina mediciner, gå på toa osv. 

Det är verkligen, absolut INTE lätt när det är svårt och jag önskar så att livet kunde ta och skärpa till sig och bli lite lättare för mig. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du har skrivit så mycket bra under åren så det kan läsas om och om igen. Jag är mer orolig för dig. Vet hur illa det är med dig. Det gör så ont att läsa. Du är alltid i mina tankar och för alltid i mitt hjärta. Önskar du får lite lindring efter sprutorna. All min kärlek till dig❤️❤️🌷❤️🌷❤️🐶❤️🌷❤️🤗🤗👩‍❤️‍💋‍👩😘I-M

Svar: Tack så hemskt mycket för din stöttning, Ing-Marie! Jag vet inte vad jag hade gjort utan den och dig. Faktum är att jag faktiskt också är orolig för mig själv. Just detta att jag är sämre, att jag blivit ytterligare sämre, permanent, inte som PEM som jag snart kommer hämta mig från.
Det oroar mig, såklart.
Och jag är mycket orolig över dig, för jag vet hur dålig du också är.
Det är inte lätt! Livet är varken lätt att leva eller rättvist.
Du finns i mina tankar hela tiden. Och i mitt hjärta såklart. <333 <333
Hanna Andersson