hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

❤️ Idag är det Alla Hjärtans Dag! ❤️

Ja, precis som jag precis sa (skrev) så är det Alla Hjärtans Dag idag! ❤️ 

Det är egentligen ingenting som vi brukar uppmärksamma, och än mindre fira, i vår familj. Men idag blir det lite ändring på den saken.
 
Det är nämligen så att jag har köpt paket till mamma, pappa, Lina och Sofia (Linas superfina flickvän ❤️) och dem ska jag ge dem senare idag, ikväll när vi ska fika är min plan och förhoppning. 
 
Så idag måste jag verkligen vila ännu striktare än jag vanligtvis gör. Jag kan inte så mycket som röra ett finger för jag måste spara all min pyttelilla energi och ork till ikväll.
 
Jag bara måste ha såpass med energi och ork så jag orkar byta sängen mot soffan så jag kan ge min familj de paket sin jag köpt på nätet och som de själva fått hämta ut till mig.
 
De har på så vis definitivt förtjänat sina paket med tanke på att de hjälpt mig att både hämta ut dem, lägga in dem i mitt rum samt hjälpt mig att betala fakturorna för mig. 

Jag vill önska er, mina kära läsare, en fin Alla Hjärtans Dag! Kramar till er allihop! ❤️❤️❤️ 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så fin du är.❤️De kommer bli så rörda,glada och överraskade i kväll. Lätt att säga, men Ta inte ut dig för mycket i kväll. Du får den Största Varmaste Hjärtekramen av mig på Alla Hjärtans Dag mitt finaste Hjärta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️I-M

Svar: Tack så mycket, fina I-M <3 Paketen blev uppskattade och jag värdesätter väldigt mycket att kunna vara med att fira en stund. Stor alla hjärtans dag kram till dig, min älskade vän <333333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Hoppas du orkar fira liten stund ikväll, jag håller tummarna för det.
Alla ❤️ dagskram från mig 🤗/Helene K

Svar: Tack! Jag orkade vara med en stund för fika och lite firande. Skickar en alla hjärtans dag kram tillbaka till dig <33
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Så roligt för dem med paket! 😍

Svar: Väldigt, tycker om att ge dem paket ibland <3
Hanna Andersson