hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är otroligt viktigt att skratta, le och vara glad...

...inte minst när livet är tufft och man inte mår på topp. Just därför är dessa roliga blogginlägg, mina måndag-inlägg, otroligt viktiga.
 
Både för mig personligen, för bloggen (det har blivit en tradition och sådant är viktigt) och troligtvis också för ett gäng av er, mina kära läsare, eller åtminstone för några av er. 

Jag hoppas att så många som möjligt av er, mina kära läsare, uppskattar dessa måndags-inlägg, såväl som alla andra mina blogginlägg. 

Nu är det måndag och nu är det dags! Let's laugh! 


 

 
Detta är så typiskt Tjorven! Hon vill också alltid ha just den boll eller leksak som är allra svårast att få tag på. Ibland kan man nästan tro att hundarna gör så här för att jävlas med en! 😂
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Visst bjuder du på ett skratt. Så härligt med miner på hundarna. Tack för att du orkar. Styrkekramar till dig. Tror du behöver lite extra idag.❤️❤️🤗🤗🐶❤️🤗😘😘I-M

Svar: Det gläder mig, man behöver skratta. Tack för att du läser. Styrkekramar och kärlek till dig <3333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Hahaha!!! De var bra. Speciellt ”so i got em all and a ball” ;)

Svar: Haha, ja visst var det roliga bilder! Ja, den är min favorit, så himla rolig och söt! <3
Hanna Andersson