hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Tro det eller ej, men idag slog Trisse och jag upp våra ögon...

...i vår säng ute i sommarstugan! Vi åkte ut hit ut i går eftermiddag och vi ska vara här till söndag. Vi åker inte hem  förrän efter lunch på söndag. Det känns bra, det är till och med helt nödvändigt, att vi ska vara här tre nätter och fyra dagar. En kortare vistele än så fungerar inte för mig. 

Lina och Sofia kommer ut hit och gör oss sällskap i eftermiddag och sedan kanske de sover här en natt men det har de inte bestämt än.
 
Planen för min del är att jag bara ska vila, vila och vila ännu mer, som vanligt. Och för de andras del blir det en kombination av både vila och aktivitet.
 
Det är städdag här ute på landet imorgon så det ska de allihop vara med på men de lär vila en hel del ändå. Och det är bra, för det behöver de! 
 
Jag ska försöka njuta av både miljöombytet samt lugnet som är här ute vid havet. Det är verkligen INTE enkelt att njuta av något när man mår så totalt katastrofalt dåligt som jag gör men jag ska försöka.
 
Till och med jag som känner mig mer död än levande borde kunna njuta åtminstone en sekund eller två! 

I Trisses och mitt sovrumsfönster har vi en supersöt liten elefant som sitter och tittar på oss. Denna elefant fick vi av mamma (mormor) och Lina (mamma) för två somrar sen. Vi tycker verkligen om den, Trisse och jag. Ju fler elefanter desto bättre! 🐘💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Hoppas verkligen att du kan få lite vila ute på landet i er fina stuga. Önskar att du kan få sova lite också. Ha så bra du kan de här dagarna. Skönt med lite omväxling för dig även om det är tufft att förflytta dig. Varma kramar mitt hjärta.💝Älskar dig💞👩‍❤️‍💋‍👩💞🐶❤️☀️I-M

Svar: Tack så mycket, älskade, finaste Ing-Marie. Det hoppas verkligen jag med. Jag sov cirka två timmar natten till idag och det var såå skönt. Två timmar är ju egentligen inte alls mycket, men det är mycket för mig och väldigt mycket bättre än ingen sömn alls. Så jag är glad och tacksam för de två/få timmarna sömn jag fick.
Ja, det känns skönt med omväxling, men det är som du säger, resan hit och sen resan hem är verkligen allt annat än roliga och de tar väldigt mycket energi att genomföra och de kommer få mig att krascha när jag kommit hem till huset i stan på söndag kväll.
Varma kramar och massa kärlek till dig, finaste du. Jag älskar dig med, Ing-Marie! <333 <333
Hanna Andersson