hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Målet för denna dag, förutom att överleva, är att svara på kommentarer!

Ja, precis så är det. Jag ska försöka rota fram lite energi, som jag inte har, någonstansifrån och lägga den energin på att svara på kommentarer. Jag har ett gäng kommentarer som ligger och väntar på att jag ska ta hand om dem. De ska både publiceras och svaras på och min plan är att jag ska göra det idag.
 
Jag lär inte orka med att svara på samtliga kommentarer, men jag ska göra mitt bästa och jag får vara nöjd med det antal det blir som tas om hand idag. Just eftersom att målet för denna dag, förutom målet att överleva, inkluderar att jag skriver kommer jag inte göra detta inlägg så mycket längre. Det gäller verkligen att prioritera och lägga den pyttelilla energi som finns på rätt saker. 

Trisse, min älskade, finaste lille pojk, hjälper mig att uppnå båda mina mål med denna dag. Han hjälper mig nämligen definitivt att överleva. Och han hjälper mig också med att svara på kommentarer helt enkelt genom att han finns här bredvid mig, tätt, tätt intill mig. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är alltid lika roligt att se dina fina kommentarer. Men jag tycker att det räcker med att du lägger din energi, som inte finns, på att orka lägga ut din blogg varje dag. Vet att du så gärna vill svara, men när orken inte finns kan du inte göra så mycket åt det. Vi är lika envisa både du och jag så jag vet att du skriver vad jag än säger😄Min fina underbara vän. Var rädd om dig. Kramar till dig och Trisse❤️🤗🐶❤️🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷I-M

Svar: Jag tycker det är så roligt att du tycker det, älskade du! Jag vet ju att du tycker detta och jag håller med dig. MEN så är det ju så att jag känner att jag så gärna vill svara på de fina kommentarer jag får eftersom att ni alla är så fina som skriver till mig.
Ja du! Vi är lika envisa båda två. Men det är en bra sak, Ing-Marie! Man måste vara stark OCH envis för att orka med att fortsätta kämpa på.
Du också, var rädd om dig. Jag älskar dig, glöm inte det. Massa kramar och all kärlek till dig från Trisse och mig <333 <333
Hanna Andersson