hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det måndag igen och...

...jag ser fram emot att skratta tillsammans med alla er, mina kära läsare! 


 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

😅 Bra och träffande som vanligt. Behöver verkligen få skratta lite nu.
Fick dåliga nyheter igår. Min moster somnade in. Det gick på bara ett par dagar. Hon har varit väldigt dement i många år. Men jag var mycket hos henne när jag var liten. För ganska precis ett år sedangick min andra moster bort. Ett par månader efter min svärfar somnat in. Så tuffa tider. Ingen hade covid, det var andra sjukdomar. Det gör inte mitt mående lättare. Mycket stök runt omkribg mig nu som jag inte kan göra något åt. Sen oron för dig är väldigt oroande. Att veta hur dåligt du mår och vilken smärta du har dygnet rum gör ont i mig. Hoppas att du fick lite roligt när du hittade bilderna. Tack för dem. Ha en dag min finaste Hanna. Tänker på dig❤️❤️🐶❤️❤️🌷💞🌷💕🌷💞🌷💕👩‍❤️‍💋‍👩😘💙💙I-M

Svar: Åh nej! Jag beklagar verkligen, Ing-Marie! <3 Så otroligt jobbigt för dig, älskade du. Och som du säger så gör det ju inte alls att man mår bättre, utan snarare sämre. Oron finns där hela tiden. Jag är orolig för dig för jag vet hur otroligt dåligt du mår och hur sjuk du är. Och jag är orolig över mig själv. Det är inte ofta jag är det men nu är jag det och det har jag varit ett tag.
Ja, jag skrattade lite och det behövde jag. Det är otroligt mycket som händer nu och det är tufft. :(
Ha en dag, min älskade, finaste Ing-Marie! <333 Jag älskar dig och jag tänker på dig så mycket, så mycket! <333
Stora kramar och all kärlek <333 <333
Hanna Andersson