hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💛💛 GLAD PÅSK till er, mina kĂ€ra lĂ€sare! 💛💛

Idag vill jag önska alla mina kĂ€ra lĂ€sare en riktigt GLAD PÅSK! 💛💛💛 
 
Jag mÄr otroligt, katastrofalt dÄligt, jag tog dessvÀrre ut mig sjÀlv lite för mycket igÄr. Adrenalinet tog över och gav mig "falsk energi" och det gjorde att jag var uppe frÄn sÀngen för lÀnge.
 
Det fÄr jag nu sota för idag och ett antal dagar framÄt. Jag kÀnner tydligt i min kropp att kraschen (PEM) Àr pÄ vÀg sÄ idag mÄste jag göra sÄ absolut lite det bara gÄr! Tillbaka till det normala helt enkelt. 
 
Just dÀrför blir inte detta blogginlÀgget sÄ mycket lÀngre. Men innan jag sÀtter punkt vill jag visa nÄgra bilder pÄ vÄrt PÄskpynt som vi har hÀr i stugan! 

 
 
 
 
Jag vill verkligen önska er alla, mina kĂ€ra lĂ€sare, en riktkgt Glad PĂ„sk! Tack sĂ„ mycket för att ni lĂ€ser! Det betyder verkligen otroligt mycket för mig! ❀❀❀
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

GLAD PÅSK Mitt hjĂ€rta❀ Jag var rĂ€dd för att du skulle ta ut dig igĂ„r. BĂ„de flytt, besök och middag Ă€r för mycket. Men man Vill ju sĂ„ gĂ€rna. Fint pyntat som vanligt i erat hem. Ha en lugn dag min vĂ€nâ€ïžđŸ„đŸŁđŸ„šđŸ“đŸ’›đŸ‘©â€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘©đŸ˜˜đŸ’I-M

Svar: Tack sÄ mycket och detsamma, Àlskade du! <3 Ja, det Àr alldeles, alldeles för mycket. Och sÄ lider jag ju nu efterÄt av det ocksÄ!
Det var faktiskt mamma som stÀllde fram pÄskpyntet och gjorde fint i vÄr fina, lilla stuga.
Tack sÄ mycket, finaste du! <333 <333
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Önskar Ă€ven dig kĂ€ra Hanna en Glad PĂ„sk!🐣Och sĂ„ klart detsamma till Trisse-pojken och din hela familj.đŸ„ KĂ€nner igen mig i det dĂ€r med adrenalin och falsk energi. Hoppas att du ska Ă„terhĂ€mta dig sĂ„ fort som möjligt och att du inte fĂ„r alltför svĂ„r PEM. 💙
SĂ„ fint pĂ„skpynt ni har! Massor av kramar till dig fina Hanna💛💛💛

Svar: Tack sÄ mycket och detsamma, fina du! <3 Tack! Detta med adrenalin och den "falska energin" Àr inte bra. Det Àr farligt! Tack sÄ mycket, finaste du!
Ja, det var mamma som stÀllde fram det och gjorde det sÄ fint hÀr i vÄr lilla stuga! <3
Massor av kramar tillbaka till dig och stort tack för att du fortsÀtter lÀsa och skriva till mig. Det uppskattar jag verkligen sÄÄ mycket, finaste du! <3
Hanna Andersson

3 Maria Jonsson
skriven :

Glad pĂ„sk 🐣

Svar: Tack sÄ mycket! Detsamma! <3
Hanna Andersson

4 Anonym
skriven :

Tack 💛🐣 Jag önskar innerligt att du snarast fĂ„r bĂ€ttre dagar. Mysigt med pĂ„skpynt! Kram đŸ€— 💛/ Helene K

Svar: Tack sÄ mycket för dina fina ord, kÀra du! <3 Kramar <3
Hanna Andersson

5 Anonym
skriven :

Glad pĂ„sk 🐣

Svar: Tack detsamma! <3
Hanna Andersson