hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💛💛 GLAD PÅSK till er, mina kära läsare! 💛💛

Idag vill jag önska alla mina kära läsare en riktigt GLAD PÅSK! 💛💛💛 
 
Jag mår otroligt, katastrofalt dåligt, jag tog dessvärre ut mig själv lite för mycket igår. Adrenalinet tog över och gav mig "falsk energi" och det gjorde att jag var uppe från sängen för länge.
 
Det får jag nu sota för idag och ett antal dagar framåt. Jag känner tydligt i min kropp att kraschen (PEM) är på väg så idag måste jag göra så absolut lite det bara går! Tillbaka till det normala helt enkelt. 
 
Just därför blir inte detta blogginlägget så mycket längre. Men innan jag sätter punkt vill jag visa några bilder på vårt Påskpynt som vi har här i stugan! 

 
 
 
 
Jag vill verkligen önska er alla, mina kära läsare, en riktkgt Glad Påsk! Tack så mycket för att ni läser! Det betyder verkligen otroligt mycket för mig! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

GLAD PÅSK Mitt hjärta❤️ Jag var rädd för att du skulle ta ut dig igår. Både flytt, besök och middag är för mycket. Men man Vill ju så gärna. Fint pyntat som vanligt i erat hem. Ha en lugn dag min vän❤️🐥🐣🥚🐓💛👩‍❤️‍💋‍👩😘💐I-M

Svar: Tack så mycket och detsamma, älskade du! <3 Ja, det är alldeles, alldeles för mycket. Och så lider jag ju nu efteråt av det också!
Det var faktiskt mamma som ställde fram påskpyntet och gjorde fint i vår fina, lilla stuga.
Tack så mycket, finaste du! <333 <333
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Önskar även dig kära Hanna en Glad Påsk!🐣Och så klart detsamma till Trisse-pojken och din hela familj.🐥 Känner igen mig i det där med adrenalin och falsk energi. Hoppas att du ska återhämta dig så fort som möjligt och att du inte får alltför svår PEM. 💙
Så fint påskpynt ni har! Massor av kramar till dig fina Hanna💛💛💛

Svar: Tack så mycket och detsamma, fina du! <3 Tack! Detta med adrenalin och den "falska energin" är inte bra. Det är farligt! Tack så mycket, finaste du!
Ja, det var mamma som ställde fram det och gjorde det så fint här i vår lilla stuga! <3
Massor av kramar tillbaka till dig och stort tack för att du fortsätter läsa och skriva till mig. Det uppskattar jag verkligen såå mycket, finaste du! <3
Hanna Andersson

3 Maria Jonsson
skriven :

Glad påsk 🐣

Svar: Tack så mycket! Detsamma! <3
Hanna Andersson

4 Anonym
skriven :

Tack 💛🐣 Jag önskar innerligt att du snarast får bättre dagar. Mysigt med påskpynt! Kram 🤗 💛/ Helene K

Svar: Tack så mycket för dina fina ord, kära du! <3 Kramar <3
Hanna Andersson

5 Anonym
skriven :

Glad påsk 🐣

Svar: Tack detsamma! <3
Hanna Andersson