hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Att leva med kroniska sjukdomar är inte så lätt alla gånger...!


Denna text beskriver väldigt bra hur det är. Hur det känns och hur det fungerar att vara kroniskt sjuk. 💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Exakt så är det. Så bra skrivet igen. Förstår du har en jobbig dag framför dig. Tänkte på dig i natt att du får komma hem till din sköna säng igen. Sen drömde jag att vi var tillsammans, höll varandra i handen och skrattade. En underbar dröm som jag önskar var sann. Hoppas flytten hem går bra och du får fortsätta med din vila. Varma kramar fina underbara Hanna. Min fina vän❤️🐶❤️🌷💓🌷💓🌷💓🌷👩‍❤️‍💋‍👩😘💙💙I-M

Svar: Tack, älskade du! <3 Åh vilken underbar dröm! Så otroligt härlig och jag önskar också att den var sann! <333
Älskar dig <333 Massa stora kramar och all kärlek till dig, finaste du <333 <333
Hanna Andersson

2 Jasmine
skriven :

Hur går de för dig och Covid-vaccinet? Är de nåt du vill ta? ev. redan fått de? Kram

Svar: Hej Jasmine! :) Jag har inte fått något vaccin ännu men jag vill gärna ta det blir min tur. Jag måste göra det jag kan för att skydda mig från Covid. För jag lär med största sannolikhet INTE klara mig om jag blir sjuk i Covid.
Trots att jag är i riskgruppen och att jag är en riskpatient på alla sätt och vis lär det dröja ett bra tag till innan jag får första sprutan. Tyvärr!

Får jag fråga om du vill få vaccinet? Eller har du redan fått det?
Kram <3
Hanna Andersson