hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mitt så kallade lilla "liv" går ut på att vila, vila och vila ännu mer...!

Jag fortsätter att vila och göra så absolut lite som jag bara kan.
 
Jag mår katastrofalt dåligt, verkligen riktigt jäkla dåligt. På alla sätt och vis, tyvärr. Jag lider något så extremt mycket och det är verkligen så att varje dag och varje natt är en kamp att bara försöka stå ut och försöka fortsätta överleva.  

Det är INTE lätt när det är svårt. Det är ett som är säkert. 
 
Japp! Exakt så är det! Och faktum är att jag aldrig tycks bli färdig med att göra ingenting! 💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vet inte om du ser min kommentar. Det har blivit svårt att skicka iväg den. Det står Integritet, sen kommer olika förslag upp om reklam. Hoppas att det kommer fram till dig.
Jag omfamnar dig med min värme och kärlek till dig. Önskar att det skulle lindra din smärta något. Försöker också vila och vila. Men vad hjälper det? Ingenting. Mina tankar är hos dig och all min önskan om någon förbättring. Kramar kommer till dig❤️❤️🤗🤗🐶❤️❤️💙💙💙😘I-M

Svar: Hej Ing-Marie! <333 Jo, jag tar emot alla dina kommentarer! Sedan att det tar lite (ibland mer än lite...!) tid att svara på de kommentarer du skickar till mig.
Detta meddelande kommer, som sagt, absolut fram till mig och det är jag väldigt glad över för du har, som vanligt, skrivit väldigt fint och väldigt kärleksfull.
Vi måste fortsätta vila, även om det inte gör oss bättre. Vi vilar tillsammans, det är så vi får tänka så känns det nog lite lättare.
Tack så mycket för allt fint du skriver, älskade Ing-Marie. Tack! <333 <333
Mina tankar är hos dig och jag hoppas alltid om förbättring hos dig och hos mig. Ja, alla som har svår ME hoppas jag såklart blir bättre! Och såklart även de med lättare former ME.
Många stora kramar och massa kärlek till dig, älskade du <333 <333
Hanna Andersson

2 Anna
skriven :

Kram till dig. En stor varm annakram

Svar: Tack så mycket för det, Anna! Jag skickar en stor, varm, mjuk kram tillbaka till dig <3
Hanna Andersson