hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Måndag morgon är lika med ett (förhoppningsvis) roligt inlägg!

Exakt så är det! Vi får hoppas att det där "(förhoppningsvis)" helt saknar betydelse och att detta inlägg blir roligt och att vi alla drar på munnen och kanske till och med, i bästa fall, skrattar! Nu börjar vi! 

Det är en viss skillnad mellan mäns och kvinnors sätt att konversera och en ännu större skillnad mellan män och kvinnor gällande vad vi säger till varandra! 😂😂😂 
 
Här nedan kommer några fler skämt som har med skillnader mellan män och kvinnor att göra och om man vill kan man skämta om det mesta. Jag kan tycka skämt som handlar om skillnader mellan män och kvinnor kan vara roliga men de kan också blir sexistiska och det tycker jag då INTE alls är roligt.
 
Men jag tycker att de skämt jag hittade om detta ämne var roliga och "okej"/tillåtna och jag hoppas att ni, mina kära läsare, också tycker det! 

Jag är ledsen men jag vet inte vad den vita rutan gör där och jag lyckades inte heller få bort den. Trots att jag försökte flera gånger. Så den får helt enkelt vara där...! 
 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

😂👍❤️❤️❤️🐶❤️❤️❤️💙💙💙🤗😘😘I-M

Svar: <333 <333 <333
Hanna Andersson