hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Helgens mål: svara på alla era kommentarer! ❤️

Precis så är det! Som det står i titeln av dagens blogginlägg är min plan, och också mål, är att svara på alla era fina kommentarer!
 
Det är verkligen min förhoppning att jag orkar (för det är ENBART det som kan riskera att jag inte klarar mitt mål, att jag inte orkar) svara på samtliga kommentarer.
 
Imorse när jag skrev detta inlägg, vid sju, var det 32 stycken kommentarer som låg och väntade på att bli lästa, svarade på samt publicerad och jag hoppas, hoppas att jag klarar av uppgiften jag har framför mig. 

 
Jag VILL väldigt gärna svara på samtliga 32 kommentarer. Jag vill väldigt gärna göra det och jag känner mig redan väldigt dum, otacksam och skyldig för att jag inte redan har publicerat dem! 
 
Jag vill verkligen be er alla, mina kära läsare, som kommentera mina inlägg (vilket jag är oerhört tacksam för att ni gör, stort TACK för det) och även ni läsare som inte kommenterar själva men som läser vad andra kommenterar och vad jag svarar. 

Jag vill verkligen be er om ursäkt för att det än en gång tagit så lång tid (för lång tid) för mig att läsa, svara på och slutligen också puplicera era fina, stöttande och snälla kommentarer tillsammans med mina svar.  

Jag ska försöka att bli bättre på att svara på era kommentarer snabbare. Jag ska verkligen försöka det! Och jag ska också göra mitt bästa med att klara av helgens mål!
 
Jag vill avsluta detta inlägg med ett enormt stort TAAACK till er alla, mina kära läsare! Ni är helt fantastiska som fortsätter att läsa och följa mig och jag är verkligen helt enormt glad och så tacksam för varenda en av er som läser! TACK för att ni gör det! Läser, alltså! Tack! 💙💙💙 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Och När ska du sluta be om ursäkt för att du inte har ork? Hur mycket du än vill kan du inte råda över vad du kan och orkar. Vi vet hur du har det. Om du orkar läsa det vi skrivit till dig är det tillräckligt. Du har så mycket värre saker att oroa dig för än att svara här. Något du måste försöka släppa lite på. Älskar dig så mycket att jag inte vill att du ska ta ut dig på dåligt samvete för bloggen. Skriv och nöj dig med det.
Jag vet, är väldigt duktig på att tala om för andra hur de ska göra. Men gör samma misstag själv. Därför vet jag hur mycket energi det tar. Spara den till dig själv. Menar bara väl och vill att du ska ta hand om dig. Kramar käraste fina Hanna❤️❤️❤️🐶❤️❤️❤️💙💙💙🤗🤗🤗I-M

Svar: Ja du, älskade Ing-Marie! Jag vet inte! Men det är en bra fråga. Det är det verkligen och jag vet att jag borde skärpa mig, sträcka på mig, hålla huvudet upp och sluta be om ursäkt. Du har helt rätt i det!
Du är så fantastiskt snäll, älskade Ing-Marie! Och jag har så dåligt samvete för flera saker, älskade du! Jag har verkligen så dåligt samvete för flera saker, jag skriver det i ett privat meddelande till dig.

Massa massa kramar och all kärlek i hela världen till dig, älskad du! Och stort, stort TACK för att du bryr dig om mig så. Du vill att jag ska spara min dyrbara energi och fokusera på de viktigaste sakerna. Det är verkligen exakt det jag borde göra. Du är så snäll och omtänksam som hjälper mig och puschar mig i rätt riktning. Tack för det. Tack. <333 <333
Hanna Andersson